Gå til innhold

Amerikanske kanaler i Norge?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke om noen kabelleverandører som har de store amerikanske..Det er sikkert så dyrt å kjøpe rettigheter til at ingen gidder å gjøre det. Evt. nekter de amerikanske selskapene å "selge seg ut" til verden ellers.

Men det hadde vært kjekt å se Letterman uten en ukes forsinkelse f.eks.

 

KabelTV i USA er for øvrig noe ganske annet enn i Norge. Her snakker vi om å få 500 kanaler i en grunnpakke. En kompis av meg klagde en gang fordi de hadde problemer med senderen i deres område, så han mista alle kanalene over 99.."NEI så trist", sa jeg, "jeg har bare 4 kanaler!".

Det er mye mere integrert i kulturen der borte..mens vi var stolte av å ha Sky Channel og et par til i Norge på 80-tallet, var amerikanerne allerede vant til hundre kanaler som standard.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
Nå er jeg kanskje litt på jordet men hva med å kjøpe en parabolpakke i utlandet, kan man ikke da få det landets kanaler? (USA)

Er jo ikke samme satelitten som "reiser" over himmelen her da, vi i Norge bruker Thor og i America bruker de vel fleire andre Satelitter

4997834[/snapback]

 

 

Joda, det vet jeg, men er ikke så sikker på at ikke en del av satelittene kan nåes fra Norge.. Igjen litt synsing men mener at de amerikanske ambassadene har tilgang til de fleste amerikanske kanaler, om dette er over de militære satelittene vites ikke...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...