Gå til innhold

Tips for rock og metal


Pearl Jam

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har veldig lyst til å få hørt Rush. Liker resten av de nevnte bandene untatt Cooper. Vilken Rush plate burde jeg høre først ?

5332454[/snapback]

Angående Alice Cooper, så tror jeg du må sette deg ned og lytte gjennom Killer og Love it to Death. De platene har lite om ingenting å gjøre med den Alice Cooper som er kjent idag. Ekte 70-talls hardrock av høy klasse.

 

Rush:

2112 er den store bauten til Rush, og står som et av de største tema-albumene innen den progressive rocken. Men den er vanskelig å bite tak i ved første gjennomlytninger. Spesielt om man ikke har hørt så mye av Rush tidligere. Det er uansett ritkig å starte med den skiven. Og om du skulle like den eller ei, ber jeg deg på mine knær om å pløye gjennom hele Hemispheres. Sistelåta "La Villa Strangiato" er klar til å voldta ørene dine musikalsk.

Lenke til kommentar
STORE bokstaver, små bokstaver, samma greia, emo er fett!  :thumbup: Dere vet ikke hva dere går glipp av fordi derer ikke har hørt på det. Jeg på min side har hørt det dere hører på òg.

 

Slutt å skriv "knis". :thumbdown:

5335947[/snapback]

 

Du påstår at vi uttaler oss om emo uten å ha hørt det/vet hva det er. Med andre ord sier du at vi uttaler oss om noe vi ikke vet noe om. Hvordan vet du at vi ikke har hørt på det? Selv har jeg hørt det... Det er med andre ord du, som med "...fordi dere ikke har hørt på det" som uttaler deg om noe du ikke vet noe om.

Lenke til kommentar

Okei, Anth.. Du og jeg misforstår hverandre en "smule". :blush: Med Emo mener jeg sjangeren emo som er en forkortelse for emosjonell musikk. Ikke av den typen man finner i boy-band, men mer i punk-generèn. En slags utstikker fra det.

 

Hvorfor trur du ellers div. navn ble listet opp? Bandet Emo/EMO har jeg aldri hørt om desverre.

 

Grunnen til at jeg uttaler meg med trykk på at dere ikke har hørt på det, er kun fordi denne sjangeren er ekstremt lite utbredt i norge. Altså ikke for å være overlegen.

 

Ellers en fin dag :)

Lenke til kommentar
Tre ord: RAGE, RAGE, RAGE

 

www.rage-on.de

 

De spilte speed metal før, gått over til power metal, hvis jeg husker rett uansett. :love:  :love:  :love:

4979039[/snapback]

secound that! utroli bra band, få som har høyrt om det, hvertfall her i kretsene.

 

EDIT : trivium :love: rå metall

Endret av drugis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...