Gå til innhold

HL2 film: Battleground


Gjest Slettet+9018234

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9018234

Tenkte å dele et stykke arbeid nedlagt ved hjelp av hl2, garry's mod og noen timer foran skjermen. Satser på at hl2-forumet er det rette stedet å plassere denne tråden.

 

Inspirert av Cyrys sin film har nå HL2: Battleground sett lyset. (Se lenger ned under oppdatering for nedlastings-lenken)

 

For forgjengeren, originalt omtalt "Zombie Infestation" laget i 2004, sjekk nyhetene på www.bakkelun.net.

 

Sidene har opplevd stor trafikk, så vennligst vær snill å prøv igjen noe senere om nedlastingen går seint. Om noen har muligheter for å hoste filen på ulike speil-url'er, vennligst PM meg.

 

Vennligst merk: Dette er et bidrag til hl2-miljøet, og ikke ment å være noen som helst form for skryt fra undertegnede. Kommentarer er selvfølgelig velkomne, men idiotiske bemerkninger ser jeg at vi holder oss frabedt :)

 

Håper noen finner dette interessant,

 

Oppdatering

HL2: Battlegrounds er har nå fått ny host, Sindre hos Disorder-guild.com var vennlig nok å hoste filen for oss, du finner filen her! (88MB). Forhåpentligvis er problemene vi tidligere så over.

 

Disorder-guild er/var en guild i spillet World of Warcraft. Sidene Deres finner du her: www.disorder-guild.com. Igjen, stor takk til sjefene der.

 

 

mvh

Sobient

Endret av Slettet+9018234
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9018234

Greit, dette er godkjent. For alle som opplevde at dette kunne virke slibrig, bør kjenne til at Vi opprettholder alltid seriøsitet ovenfor våre besøkende. Det som var tilfelle angående hl2-filmen og lenken som pekte til denne var at serveren kræsjet ganske hardt og brutalt 30minutter etter at jeg postet denne filmen, hvorav statistikk tilsier at filmen ble lastet ned over 20 ganger iløpet av et par små timer samme dag som tråden ble opprettet. Av denne grunn så jeg meg nødt til å ta vekk filmen fordi, vel, den åt opp linjene :)

 

Denne 1.8kb's filen som folk fikk ned, var en såkalt mimeredigert "404 feils fil", fordi serveren tolererer ikke "sider om ikke eksisterer". Jeg personlig beklager, og skjønner godt at dette virket mistenksomt! Men trossalt, jeg har bedre ting å gjøre enn å drive forsøpling av noe som ikke gagner noen.

 

Inntil videre er HL2: Battlegrounds "tatt av luften" mens jeg søker etter alternative hostere, for populariteten nådde høyder - litt for raskt etter min smak.

 

Mvh

Sobient (bakkelun.net)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9018234

Det er muligheter for å publikumskontrollere antall tilkoblinger, men ettersom dette også affekterer enhver tilkobling mot domenet, ser vi ikke dette som noe fornuftig løsning. Vi holder på å få tak i en ny host, slik at folk kan få se arbeidet.

 

mvh

Sobient

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9018234

Vi har endelig nå fått en host, store takker til Sindre og Disorder-guild.com som var vennlige å hostet filen. Hastigheten og bekymringer for å knekke servern burde nå ha større slingringsmonn.

 

Filmen henter du her!

 

www.bakkelun.net er også oppdatert med dette nå.

 

God fornøyelse, og beklager nedetiden.

 

mvh

Sobient

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9018234

Takker og bukker for den fine responsen.

 

For de som lurer på hva Garry's mod er, kan dere ta en titt på www.garry.tv hvor du også kan laste modifikasjonen ned.

 

Veldig kort fortalt kan du i korte trekk bygge og komponere hva du vil, med modeller og objekter fra HL2.

 

Ulike inspirasjonskilder, samt hva folk har komponert gjennom denne modden kan du se her

 

mvh

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...