Gå til innhold

Shaman tråden! Diskuter her..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du bør ha trege våpen fordi da "spiser" ikke det raske våpenet opp WF procs. Det vil si med ett tregt og ett raskt våpen vil det raske våpenet få WF procs flere ganger, som igjen gjør mindre skade fordi det har mindre max damage enn ett tregt våpen

Lenke til kommentar
Visste om det med at man alltid brude ha trege våpen, p.g.a. WF skade og sånt, men jeg har hørt at det å ha offhand tregere enn mainhand liksom var en slags "regel". Var bare det jeg ikke skjønnte. Regner med at det ikke har noe å si, da? (:

Din offhand skade er lavere en din mainhand skade, derfor vil du ikke at offhand våpen skal favoriseres for å få WF procs (ved å være raskere).

 

Det er i hvert fall teorien. :)

Endret av pax1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Smaken er som baken sier jeg Dernel. Hvis du har en del ignore armor så ville jeg tatt Executioner på mainhand og mongoose på offhand. Detter har jeg brukt i en lang stund nå. Tenkt jeg skulle prøve meg på mongoose +mongoose når jeg får hivet vekk Syphon. Tror ikke du kommer til å merke store forskjellen mellom executioner og mongoose egentlig. Jeg har derimot ikke sett noen relee tester som beviser hva som er best for en shaman. Nå har ikke jeg vært opp i 2k dps enda heller da. Begynner og nerme meg 1800 på Brutallus.

 

EDIT; Sjekket armory linken din og lurer fælt på hvorfor du har gått for AP+AP enchant på bracers og gloves? Hvis du har lest Elitest Jerks sine guider og bla bla bla så vet du at strength stacker bedre med kings, ergo det er bedre for PvE. Jeg regner med du spiller PvE siden du har PvE gear på. Anbefaler at du skifter ut leg enchanten din også med 50 ap + 12 crit. En annen ting hadde vel vært og brukt en dyrere socket i off-handen din som fortjener bedre enn lusne 6+ str : ))

Endret av tmolberg
Lenke til kommentar

Vet ikke om armorygearet er det du bruker i PvE eller PvP (så 2 s1 Gladiator), men dersom du får 2 set-bonus fra å equippe T4 hjelm, så er den bedre i 25 man raids, dersom du er i en ren meleegruppe.

 

Ingen metagem-slot gjør at Grimgrin mister mye damage, men til normalt bruk har den fortsatt nok stats til å slå T4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...