Gå til innhold

Hjelp, detter ut i windows etter en stund


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det gjør man. Kanskje Norton, Norman og desslike er heftigere, men de komplette internettbeskyttelsespakkene lager generelt mer trøbbel enn de fikser. Windows-brannmuren er faktisk ikke så gærn. Hvis man har maskinen full av viktige data (eller data man innbiller seg er viktig, noe selvhøytidelige nerder ofte gjør), bør man kanskje gå for noe annet, men hvis man kan leve med en smule høyere risiko, klarer man seg fint med avg og windows-brannmur. Mener nå jeg da. Jeg ble kvitt en god del problemer da jeg avinstallerte norman-pakka mi. Det er ikke ubrukelig bare fordi det kommer fra microsoft, gutten min :tease:

 

EDIT: Eventuelt forsikre deg om at du ikke har to brannmurer oppe samtidig (f.eks nvidia sin og norton)

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Sånn plutselig helt uten grunn har jeg også fått dette problemet.

 

Før pleide det bare å lagge noe sinnsykt innimellom men nå faller det bare ut i windows etter en stund(får spilt ett par runder men).

 

 

:no:

 

Hvilken Nvidia skjermkortdriver er å anbefale til BF2?

Jeg kan heller ikke klokke skjermkortet 1 Mhz uten å få artifacts i BF2, men har ikkeno problemer med det i andre spill eller applikasjoner :(

 

*holder på å bli gæren*

Lenke til kommentar

nVidia Skjermkortdriver som garantert virker til BF2 er vel den som ligger på BF2 cd'en. Jeg kjører 78.01, virker den og. Alle skal vel egentlig virke så lenge de er nyere enn den på cd'en.

 

---

 

Isbilen: Vet at slike store pakker kan lage krøll ja (spes de store fra Norton osv), men Windows brannmur da gitt? :p

 

Bruker ZA jeg, virker fin-fint. Men ikke la oss gå helt OT, eller, jeg skal ikke gå helt OT da.

Lenke til kommentar

Har funni ut nå at det ikke bare er bf2 hvor jeg har dette problemet, det gjelder alle spill. Har fått problemet etter at jeg har formatert og re-innstalla pc`n på nytt i forbindelse med at jeg har fått nytt hk, cpu, ram, hd og psu.

Endret av Thor A
Lenke til kommentar

Da kan du jo starte med å sjekke at temperaturene dine er okay. Spill i 5-10 min om du klarer det eller spill til du detter ut i windows, deretter sjekker du tempen på grafikkortet ditt, CPU, MB, harddisker osv.

 

Ellers kan det jo være en feil på RAM'en men da hadde du gjerne hatt større problemer enn at du bare detter ut noen ganger i spill. Kjør memtest for sikkerhetsskyld.

Lenke til kommentar

Har opplevd at jeg har detti ut av bf2 som sagt, bf vietnam (spilte på lan ikke online), demoen på age of empire 3 + at jeg har detti ut av google maps som jeg testa en gang. Høyeste tempen jeg har oppnådd på cpu-en mens jeg har spilt bf2 er 48 grader (amd 64 3700+).

 

Men kan det være noen innstillinger i bios f.eks. eller noe som er feil etter at jeg har re-innstalla og formatert diskene som er feil?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...