Gå til innhold

DK og hunter issues


Anbefalte innlegg

God morgen alle samme.

 

2 ting jeg har tenkt litt over nå.

 

1. Hvis du i pvp får en DK, hva skjer da ? mister du honor ? og i så fall hvor mye.

 

2. Etter den nye patchen (ARGH!) beefe huntere enda mere ? Hunter vs Caster, den stygge katten dems har attack speed 1.00. møtte på en tauren hunter (lvl 60) i går kveld (meg lvl 58 warlock). Eneste jeg fikk gjort var å debuffe han, fikk ikke engang kasta fear på katten som var immun (takk blizzard). Noen andre enn meg som synes dette er dumt ?

Endret av evensen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. En DK skal ikke gjøre deg noe særlig. Men får du flere, nærmer deg oppimot 20-tallet, tror jeg kanskje at du kan begynne såvidt å merke det...

 

2. JA! visse huntere har tatt på såpass mye arcane resistance at polymorph blir resisted opp und in mente! så huntere er blitt bra mye vanskeligere, ja....

Lenke til kommentar

1. Etter en viss menge dk (mange, usikker på antallet) angriper npc'er i orgrimmar etc. deg ved første øyekast. Vet ikke hvilken innvirkning det har på ranks..

 

2. Ikke mange huntere som gidder å toppe beastmastery, da blir man relativt ubrukelig i instancer, men JA, det er umlig for meg som er mage å ta en BM-speced hunter nå, gjelder sikkert casters generelt) Hunter setter på enrage (eller hva det nå enn heter), og setter seg ned og spiser en vaffel mens peten hans spiser meg levende.

Lenke til kommentar

Jeg har selv ikke et poeng i Beast Mastery, da den er ganske ubruklig i pvp :( Men kan ikke si at de som har satset på det er ubruklige i instancer, da jeg selv alltid bruker mitt dyr i instancer uten problemer og klager fra andre. Selvfølgelig så må en jo passe på å ikke dra aggro med dyret, men jeg har bare hatt et uhell med dyret foreløpig og da var jeg litt ukonsentrert pga besøk :S

Endret av Meendel
Lenke til kommentar
Jeg har selv ikke et poeng i Beast Mastery, da den er ganske ubruklig i pvp :(

Håper du kødder.

Jeg tror det er viktig å se BM fra 2 sider; 1: 1v1 pvp/duels, og 2: mass pvp

 

I 1v1 pvp/duell er BM spec. konge, og spesielt mot casters. Da jeg kjørte BM spec kunne jeg faktisk sende pet'en på en mage 3-4 levels over meg selv og se på at mage'n gikk ned på rekordtid uten at jeg trengte å gjøre noe særlig selv.

 

I mass pvp er BM spec *ikke* noe særlig tess, da casters vanligvis står bak "frontlinjegutta", og man er heldig om pet'en i det hele tatt kommer frem før den er død. I mass pvp er det ett spec. som gjelder for hunter etter min mening, og det er selvfølgelig MM.

Lenke til kommentar

jeg mener det er tussete å gi penalty for å drepe npc's. Jeg spiller ikke mye pvp selv, men man føler at man er med å bidrar til sin fraction hvis man tar ut en liten landsby med vendors og flight masters. Dette ødelegger for fienden og burde vært belønnet med honor poeng i stedet.

 

De kuleste pvp eller raids historiene jeg hører om er når raid f.eks går inn for å legge et lite sted øde. Da gjør man seriøse innhugg i levlinga til fienden. Og det er vel målet?

 

Self har ikke dette med måten man burde krige på i det virkelige liv, men dette er et spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...