Gå til innhold

Frastjålet Ferrari, søker ny kraftplugg! (25k)


dale

Anbefalte innlegg

Har også hatt P4 3000+ bærbar, sier bare en ting, styr unna.

Maskinen min gikk under navnet "Atomkraftverket" på skolen jeg gikk. Er som en annen sier at det er som en flymotor som starter opp, rettere sagt turbinmotor.

Varmeutviklingen var så stor at det hadde innvirkning på skjermkortet som igjen begynnte å lagge etter ca. 10 minutters spilling, uansett spill. Kjølinga til skjermkortet klarte ikke å blåse unna.

Foresten, nevnte ikke du i innlegg 1 at du var ferdig med P4?? Trodde du hadde lært? ;)

 

Anyways, lykke til med bestemmelsen. :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må innrømme at jeg er svak for 4005WLMi.

 

Men jeg er redd for at jeg vil bli skuffet over ytelsen. Hvor mye bedre enn 3400 med 1gb ram er den? Merket at 3400 var på grensen svak til mine ønsker.

 

Hva er egentlig markedets kraftigste bærbar? (eksl. p4 3Ghz+ maskiner).

Lenke til kommentar

Ut fra alt jeg kan lese vil Acer Ferrari 4005 og Acer TM 8104 være omtrent hipp som happ. Selv ville jeg valgt TM 8104, rett og slett fordi jeg ikke tror brikkesetta til AMD Turion er gode nok ennå, og jeg er ikke så opptatt av 64-bit pr dato (har oppgradert omtrent alt jeg bruker av programvare i vår, og da går det fort 2 - 3 år før neste omgang. Koster for mye til å ta med alle versjonene). Men vet du at du har bruk for 64-bit innen fornuftig tid, velg AMD. Begge har DVI utgang.

 

Som kombinert spill og arbeidsmaskin der ikke bortimot en kg ekstra betyr noe, er Dell XPS Gen2 valget. Den ligger nok bare hårfint under AlienWare i ytelse.

Lenke til kommentar

Hei, jeg har en xps. Jeg er egentlig kjempefornøyd med min. Når jeg sier egentlig så mener jeg at det er noen punkter som kunne ha vært bedre. Da sikter jeg i rettning batteri og størrelse. Men ellers er ytelsen helt tipp topp.

 

Jeg har hatt litt problemer med nettverkskortet mitt, men det er nå fikset. Supprten på xps`en er bare exellent.(xps har en egen support avdeling:)

 

Her er en link til en sammenligning mellom Alienware og xps:

http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15166-2282-x-x-x

 

Der foretrekker de faktisk xps`en fremfor Alienware!

 

Og dessuten har jeg hørt at det kommer en ny xps med nvidia 7800 kortet!

Dt blir bare porno! Den kommer i slutten av mnd, så hvis du klarer å vente hadde jeg låst inn lommeboken og tvinna tommeltotter til den kom.

Xps`en gruser uansett de aller fleste maskinene utenom Alienware, men det er for mange ulemper til å bestille en Alienware.

 

Men uansett lykke til!

 

-yokko-

Endret av yokko
Lenke til kommentar
Ut fra alt jeg kan lese vil Acer Ferrari 4005 og Acer TM 8104 være omtrent hipp som happ.

Her er noen tester som sammenligner Acer Ferrari 4005 og Acer Travelmate 8104:

http://www.laptoplogic.com/resources/articles/42/7/1/

http://www.laptoplogic.com/reviews/acer/117/8/1/

 

Som det kommer klart frem i disse testene så er valget faktisk ikke hipp som happ, ettersom Acer Ferrari 4005 gjør det klart bedre totalt sett. Og til forskjell fra Acer Ferrari 4005 så sliter også Acer Travelmate 8104 med høye temperaturer under bruk.

Endret av snorreh
Lenke til kommentar
Jeg ville ventet på XPS M170 eller hva den heter, og sett om den får GO7800, noe den mest sannsynlig gjør..?

Dessuten bråker den mindre enn Alienware, og det er bedre med norsk garanti, enn at du skal sende den over til f.eks england hver gang noe skjer med den...

second that! 7800gtx yter fantastisk bra, og det gjør Pentium M cpuene også :dribble: . Hadde jeg hatt 25k til disposisjon, hadde jeg ventet til slutten av måneden, da 7800gtx skal komme :)

Lenke til kommentar
Dell_9200: Hvorfor skeptisk? Du har tross alt en "bærbar" du også. Den jeg linker til er 17" akkurat som i9300/XPS Gen2.

Fordi min PC er ganske tynn.. Den veier også bare 3.5 kg noe som forsvares med 17" skjerm... Den pc'en der må jo veie 5 kg... Det er for mye for meg!

 

Sikkert fin pc, men for stor for meg til å kunne drasse rundt på den...

Lenke til kommentar
Må innrømme at jeg er svak for 4005WLMi.

 

Men jeg er redd for at jeg vil bli skuffet over ytelsen. Hvor mye bedre enn 3400 med 1gb ram er den? Merket at 3400 var på grensen svak til mine ønsker.

Acer Ferrari 4005 er klart bedre enn Acer Ferrari 3400, spesielt mhp. harddisk, prosessor, skjerm, skjermkort og batteritid. Ytelsesmessig er Acer Ferrari 4005 vesentlig bedre, spesielt ATI Mobility Radeon X700 skjermkortet er betydelig kjappere (opptil 60-70% raskere) enn ATI Mobility Radeon 9700 skjermkortet i Acer Ferrari 3400.

 

Her er noen flere tester av Acer Ferrari 4005:

http://www.dinside.no/php/art.php?id=217984

http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1839

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2476

http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1827539,00.asp

http://asia.cnet.com/reviews/hardware/note...9093582p,00.htm

Endret av snorreh
Lenke til kommentar

Hvis maskinen skal stå tilkoblet strøm, tastatur, mus og usb-disker, og man er ute etter ytelse hvorfor i det hele tatt vurdere noe annet enn maskiner med GF Go 6800U (evt GO 7800 hvis det kommer innen utgangen av denne måneden som noen sier)?

 

Ferrarien er en fin maskin, men den kan ikke måle seg med XPS Gen2 så lenge den bare kommer med Mobility X700 (Pro?).

Lenke til kommentar

Vel, det er din mening... Min PC, en 9300, kjøpte jeg også pga. av designet. Jeg synes det er bedre enn alle konkurenter! Men bare så alle er advart:

 

Snorreh kommer til å kjempe med nebb å klør for å få folk til å kjøpe Acer Ferrari 4005 helt til det kommer en ny Ferrari. Akkurat som han gjorde med sin Acer Ferrari 3400 før! :thumbdown:

Lenke til kommentar
Ferrarien er en fin maskin, men den kan ikke måle seg med XPS Gen2 så lenge den bare kommer med Mobility X700 (Pro?).

dale nevnte at også design som et viktig punkt for ham, og Dell XPS Gen2 er trolig markedets styggeste slepbare akkurat nå.

Design var jo det han prioriterte sist da, men uansett mener nå jeg at pcen ikke skal være til utstilling. Heller ytelse fremfor design! Skal du på utstilling, så kjøp deg en puddel!

 

Men tilbake til det konkrete: Køp den nye xpsen når den kommer!

 

-yokko-

Endret av yokko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...