Gå til innhold

Stråling ved bruk al laptop...


ve_gard

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

He he. Tror nok ikke du skal bekymre deg, men dagens bærbare blir såpass varme at det kan bli ganske hett på enkelte kropsdeler når du har den på fanget. Det er vel en grunn for at de ikke heter Laptops lengre, men Notebooks. Det er helst trådløse nettverkskort som gir ut en type stråling som forbindes med sterilitet, men det er ikke store strålingen de utgir, tror ikke du får i deg noe særlig mer om du har den i fanget i forhold til å ha den på bordet.

Lenke til kommentar

Stråling er som sagt ikke et stort problem med bærbare pc-er, men forskning viser faktisk at å ha laptopen i fanget kan føre til sterilitet. Varmen (over tid) gjør at produksjonen av sædceller går ned, noe som ikke er særlig heldig... Samme grunn til at man helst skal bruke vidt undertøy og ikke sitte for mye! Tror det skal ganske mye til for å bli steril, men siden sædkvaliteten fort blir dårligere kan det bli vanskeligere å få barn i fremtiden. Er ikke lege, men... :ohmy:

Lenke til kommentar

Jeg spiller fotball, og i det siste har vi spilt flere kamper på kunstgress. Så det betyr at jeg garantert har fått kreft nå fordi det stod om det i avisa for noen uker siden, at kreftfaren øker pga kunstgress baner. :roll:

 

Nei altså. Det er ikke noe å bekymre seg over. Neste gang kommer det vel noe om at du blir gravid av å surfe på nett med en bærbar.

Lenke til kommentar

....når man nærmer væskefylte blemmer foreslår jeg å plassere laptopen et annet sted enn over balla, istedet for å la det utvikle seg til 3. grads.

 

1.grads forbrenning

En overfladisk brannskade som ved en solforbrenning. Huden er rød og smertefull.

 

 

2. grads forbrenning

Dette er en middels dyp brannskade. Huden er rød, hoven og vond. Det oppstår væskefylte blemmer i huden.

 

 

3.grads forbrenning

Dette er dyp brannskade. Alle lagene i huden er skadd. Huden er enten forkullet eller hvit og livløs. Huden kan være læraktig

 

 

:D

Lenke til kommentar

Enn det elektronmagnetiske feltet da. Det er vist at det forårsjake kreft.

Mobiler, tv, skjermer, varmekabler i gulvet, pcer, høyspentsledninger..... altså alt som har med strømm å gjøre kan gi skade på denne måten... Men skulle vist ganske mye til.

 

Lurer på om Bærbare pcer gir fra kraftig elektronmagnetisk felt?

Lenke til kommentar
  • 5 år senere...

Prosessorhastigheten kom på et tidspunkt opp i mikrobølgeområdet. 2.5 Ghz stråling er en utmerket erstatter for pølsevann.

 

Så man må gjerne finne fred og fornøyelse i at folk har hatt radiomaster og høyspentmaster rundt seg til alle tider, eller at det er kjølesystemet som svir fanget til folk. Men hvis valget er å ha en liten 2.5 Gigahertz mikrobølgeoscillator oppå tissen, eller å ikke ha det; Ikke!

 

Beste hilsen Harald

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...