Gå til innhold

CDON Megatilbud! :D (39 kr)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9018234

Hadde en lignende affære med dv-depot.com, faktisk på julaften ifjor. Da kostet samtlige produkter i nettsjappa 0,-, og joda jeg fikk bestilt 2 DVD'er før de rettet opp prisene igjen =)

 

mvh

Lenke til kommentar

lærte dere ingenting av han sulliken som bestillte flere LCD skjermer og plapret om det her på forumet?

 

Det som kommer til å skje er følgende: CDON påberoper seg "trykkfeil" og henviser til varsel om at de tar forbehold om dette. Samtlige som har bestillt får beskjed om at de må betale fullpris eller så sletter de bestillingen, det sier jo seg selv her at det er en trykkfeil fra et eller annet hold.

Lenke til kommentar

Trådstarter på HW er ikke den samme trådstarter på ITpro. Det er jeg nesten rimelig sikker på.

 

Dog, jeg prøvde å kjøpe Extended av To Tårn og Atter En Konge, men da jeg skulle gå til kassen, DA kom det opp at Atter En Konge mistenkeligvis har blitt utsolgt "etter at jeg har begynt å handle".

 

Gidder ikke å kjøpe Atter En Konge før jeg får sett To Tårn... Så da gikk de glipp av den handelen. *misunnelig på alle de andre som fikk bestilt*

Lenke til kommentar

Merkelig dette med CDON... For ikke mange dagene siden klarte de å sette prisen på Band Of Brothers til 99,- mens den egentlig skulle være rundt 400,-. Noen fikk den til den prisen, mens mesteparten fikk den ikke. Kan leses om bl.a. her http://www.dvdarkivet.no/phpBB/viewtopic.php?t=9340

 

Edit: Oops, noen har allerede nevnt det. :blush:

Endret av _crs_
Lenke til kommentar
lærte dere ingenting av han sulliken som bestillte flere LCD skjermer og plapret om det her på forumet?

 

Det som kommer til å skje er følgende:  CDON påberoper seg "trykkfeil" og henviser til varsel om at de tar forbehold om dette.  Samtlige som har bestillt får beskjed om at de må betale fullpris eller så sletter de bestillingen, det sier jo seg selv her at det er en trykkfeil fra et eller annet hold.

Dell gjorde en blemme for ca 2 uker siden vil jeg si. De feilpriset Dell i9300. Det ble lagt ut her på forumet, og alle som hadde bestilt fikk det til den prisen de bestilte for. Mange sparte opp mot 5000,-. Så det kan hende at de som har bestilt her får det til den prisen, nemlig 39,-. Det gjenstår å se.

 

Min er forresten til pakking :)

Endret av Eulogy
Lenke til kommentar
Trådstarter synes tydeligvis ikke at det var nok å poste dette her på forumet, han måtte også inn på ITPRO og poste det der også.

 

Litt merkelig hvis ikke de merker dette imorgen, når en haug med folk bestiller samme film på rad og rekke til den blir utsolgt.

Hva er det du antyder og insinuerer?? Det har kanskje ikke falt deg inn at det er flere i norge som har sett den bestillingen??

 

Har du noe grunnlag i det hele tatt for å si det?? Hvilke faktaopplysninger baserer du deg på siden du stempler meg og vedkommende på itpro som samme person??

 

Liker ikke at folk skal være usaklige. Så tenk før du poster neste gang. Det kan være smart. Påstå ditt og datt uten å ha noen kilde blir bare dumt.

Lenke til kommentar
Overfornevnte svar setter spørsmålstegn vedrørende om dette faktisk var deg, tatt det "krasse" svaret.

 

uansett, virker som at cdon.com har fått fart på sakene, produktet har nemlig ikke informasjon lenger: https://www.cdon.com/product.phtml?prod=391311

 

mvh.

Så man kan ikke forsvare seg når folk antyder ting som ikke stemmer?

Skal man la seg stemple og bare stå å se på. Sett deg selv i min situasjon.

 

Jeg var saklig og ikke krass. Hadde jeg vært krass så hadde du ikke vært i tvil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...