Gå til innhold

Erfaringer med ASUS M6Va


Lightning

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, men som sagt finner ut av det når jeg mottar maskina. Normalt sett er det nå sånn at fabrikanter selger med 2x minnebrikker for å utnytte dual channel, så regner med at dette er tilfellet er her og. Men altså, ingen er gladere enn meg hvis det viser seg at det er kun en minnebrikke.

 

Har fått lest testene jeg la ut nå, den ene viste seg å være den vanlige M6V, men er greit å lese uansett. Alle gir M6Va en scor på over 90%, de fleste er bare noen prosent fra å gi full pott. Det eneste enkelte kommenterte var varme og litt støy, men det virker som det er veldig variabelt fra person til person. Så er spent hvordan det blir med min. Gleder meg uansett sinnsykt til å få den hjem nå :D

Lenke til kommentar

Når det gjelder fat32 så virker det som at det er flere som levere maskina med dette, acer er et eksempel. Bare å konvertere til ntfs.. Så hvordan var støynivået på maskina di og hva slags inntrykk har du ellers? Når det gjelder bredden, så er faktisk acer travelmate 8100 serien nesten en hel cm breiere....eksakt 0,9 cm. Synes acern er litt for mye av det gode i bredden men nesten en cm ifra hjelper godt.

Endret av Lightning
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...