Gå til innhold

9800pro matrixartifax, rareste..


^Morgoth^

Anbefalte innlegg

Før noen fjerner dette inlegge pga eg ikkje har peiling på overskriftregler så vil eg spørje.. i sumar så hendte dette til mitt 9800 pro.. det kom slike "matrix" aktige flekker opp på skjermkortetgreier opp på skjermbilde , sjå bilde.... det har noko med mitt grafikkort å gjere , ikkje maskinvara ellers.. testa hos ein venn. han fekk desse skjemde flekkane han au.. men han gjekk inn på hz å stilte ned til 60 ,då forsvant dei.. så stilte han opp igjen til 100 eller 120 å det funka heilt fint.. men hos meg hender ikkje dette.. nokon som har hatt liknandes problem?? :dontgetit: tar gjerne i mot tips som ikkje har med garanti å gjer.. har hatt det i to år..

post-23-1126891895_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har et 9800pro med samme symptomer selv. Det eneste som ser ut til å hjelpe for meg er å slå PC'en helt av, lå den stå uten strøm et halvt minutt. Når jeg da slår den på igjen, er feilen ofte borte.

 

Merkelig hos meg, for det kan gå måneder uten feilen, så kan det skje mange ganger på en dag.

 

Regner med at det er en periodisk hardware feil hos meg, siden stripene er der allerede under POST.

Endret av Sigurd2
Lenke til kommentar

Jeg har kjøpt ny vifte til skjermkortet mitt, men akkurat nå kjører jeg med åpent kabinett og en vifte rettet mot maskinen. Men har fremdeles artifaktproblemer osv :s

 

Jeg bare spør nå for å stryke det fra tankegangen: et virus kan umulig ha forårsakt dette? Ettersom 2 stk har postet samme problem med veldig kort mellomrom.

Endret av h0ax
Lenke til kommentar
hmm, viftene lager lyder , det er nok tegn på støv i pc, trur eg skal te med ei skikkeleg støvsuging eg!! :)

For GUDS skuld ikkje støvsug!!! då går pcen til Statiskelektrisitet helvete! trykk luft er det eneste du kan gjøre viss du ikkje har en støvsuger som er beregnet på å brukes på elektroniske komponenter!!

Lenke til kommentar

Hos meg skyldes det ikke varme. Hadde problemet tidligere med orginalkjøleren selv om jeg blåste den ren ofte. Og har fortsatt samme problemet nå med vannkjøling.

 

Selv om det hos meg ser ut til å være et hardware problem; for feilen er der med en gang maskinen slås på, altså lenge før lasting av noe drivere. Så opstår feilen likevel mystisk ofte i forbindelse med driver opdateringer. Da kan jeg plages et par tre ganger iblandt når jeg slår på maskinen, så kan den deretter være symptomfri i en måned igjen.

 

Virker nesten som om noe skjærer seg, og at kortet mitt må tømmes for strøm for å "resettes" igjen. For det eneste jeg har funnet ut hjelper er å slå av maskinen, og prøve å slå den på senere. Å gå tilbake til tidligere driverversjoner har ikke gitt noe resultat.

 

Kortet mitt er foresten fra Powercolor..

 

Har begynt å spare til nytt skjermkort, men det er egentlig litt trist. For kortet holder fortsatt ytelsesmessig til mitt bruk.

Endret av Sigurd2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...