Gå til innhold

Pro Evolution Soccer 5, PC demo ute


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Takk for evig gode nyheter. Driver å laster ned nå!

du må være snill å gi din mening om spillet med eeeeeeen gang du har prøvd det..sitter på skolen og holder på å døøø av nysgjerrighet...!! :hmm:

Sorry, men har vært på skolen selv en tur siden jeg skrev det innlegget. Derfor har det ikke kommet noen kommentar fra meg så langt.

 

EDIT: Skal ut å reise nå så demoen kom på ett dårlig tidspunkt. Har bare testet 3 kamper og jeg kan ikke si meg annet enn svært fornøyd. Jeg har fulgt PES serien siden dens begynnelse på PS1 og jeg kan ikke huske å ha sett så store endringer fra en versjon til en annen som det PES5 har fra PES4. Animasjonene er bare helt fantastiske!

 

Dessuten har de nå endelig fått fikset de automatiske kameraene som kommer etter at man har scoret. Som de fleste sikkert vet er de som har vært på tidligere pes spill helt grusomme. Nå er de supre! Spillet føles mye mer fritt og mindre automatisk enn PES noen gang har gjor.

 

Jeg er som sagt svært fornøyd med PES5 så langt. Dette skal jeg ha når det kommer, men nå må jeg løpe. Skal rekke ett tog.

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Fikk testet demoen litt igår, og dette ser virkelig bra ut. Spillet går litt saktere enn PES4, det er vanskeligere å drible, skuddene og headingene er hardere, pasninger er bedre og kontrollene føles generelt bedre enn før. Dvs man klarer enda bedre å overføre det man VIL spillerne skal gjøre til det de faktisk gjør. PES er rett og slett blitt ENDA mer realistisk.

 

Mens FIFA av en eller annen grunn prøver å etterligne PES i jakten på nye spillere, prøver PES å etterligne fotball. Man har følelsen av at det som skjer på skjermen faktisk er en fotballkamp.

 

Tror nok det er PES som går av med seieren iår også... i rent gameplay... Men... FIFA har jo Røyksopp-sang! Ånei! Hva skal jeg velge?!

Lenke til kommentar

Har aldri prøvd PES på PS2 selv... Har PES4 på PC og XBox (spiller med Xbox kontroller på begge), og største forskjellen er at det virker lettere å score på innlegg på PC versjonen.

 

At PES5 går saktere enn PES4 syns jeg er greit. Det går mer i det tempoet fotball skal gå i, og det vil gi deg mer kontroll over spillet, og det føles mer realistisk. PES er jo en fotballsimulator, så slike ting må være riktig.

Lenke til kommentar

Traineren skal ligge i PES5 katalogen. Start traineren. Når du er inne i bildet man vanligvis settes hvor lang kampen skal vare, så trykk f.eks F5 for 25 minutters kamp. Du vil ikke se det oppdatere seg på skjermen, om du ikke hopper fram og tilbake i det bildet der (R1 + L1).

Lenke til kommentar
Synes det var blitt litt bedre enn Pes 4, men PC versjonen føles rett og slett litt treig, PES er best på PS2 av en eller annen grunn. Har Xbox, men selv der er det ikke 100%, dog endel bedre enn pc-versjonen.

 

Gleder meg til å teste ut PS2 versjonen av det komplette spillet.

Ja! Fullstendig enig. Har PES3 på PC, og det går jo sinnsykt tregt! Det ble fikset i en patch, men ikke fullstendig. Det var fortsatt treigt. Hvorfor er det slik egentlig? Det er som å spille slow motion. Da jeg fikk aktiver 2x (faster) gameplay spilte jeg det i stedet :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...