Gå til innhold

Hvilket MMORPG er det best?


Anbefalte innlegg

Btw veldi enig med lucien, GW er et morsomt og bra spill,

gøy gøy gøy i starten men det var liksom ikke nok.

Det jeg mener med å kalle wow hardcore, det er mer for

Elite MMO players imo et skikkelig online univers.

Mens GW er mer enkelt og masse action hvor hvem som

helst kan hoppe inn og ha det gøy.

Helt enig.

 

Men... jeg liker å dele wow inn i to nivåer.

 

"Ikke-Hardcore Nivå" - dette er de som bruker evigheter på å bli lvl 60, og kanskje ikke spiller så mye pga. liten tid osv. Disse folka syns også WoW er gøy, selvom de ikke får drept de feteste bossene osv. Disse folka passer inn i Guild Wars

 

"Hardcore Nivå" - dette er de som raider mye, spiller mye, har bra guild, bra gear, lite fritid (måtte bare).. men jeg mener at disse spillerne syns ikke WoW er noe mer gøy enn de "Ikke-Hardcore-"spillerne kanskje.. bare bruker mer tid på det.

 

Så dette var min mening ja :)

Hehe det er helt sant :) ... tid var eneste grunnen til at jeg valgte GW foran wow... jeg har rett og slett ikke tid til å spille noe særli :( men når den tid kommer og jeg er ferdi med kapittel 1 i GW skal jeg nok slenge mg på wow Hypen jeg oxo... :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

AO all the way, er ikke noe annet MMO som fenger meg på samme måte.

 

Skal også skaffe meg en konto ved Second Life. Siden jeg vil bare rote rundt og lære meg noe av alt en kan gjøre der (omtrent alt en kan tenke seg), skal jeg velge kontoen som gir deg full tilgang til alt for et engangsbeløp på rundt $10 eller noe, men da uten at en har egen eiendom noen steder. Vil man ha det, kommer "leie" i form av betaling på månedsbasis som ved de fleste andre MMOs.

 

Hvor ellers kan du streame live video og audio enn i Second Life.. :p

Lenke til kommentar
AO all the way, er ikke noe annet MMO som fenger meg på samme måte.

 

Skal også skaffe meg en konto ved Second Life. Siden jeg vil bare rote rundt og lære meg noe av alt en kan gjøre der (omtrent alt en kan tenke seg), skal jeg velge kontoen som gir deg full tilgang til alt for et engangsbeløp på rundt $10 eller noe, men da uten at en har egen eiendom noen steder. Vil man ha det, kommer "leie" i form av betaling på månedsbasis som ved de fleste andre MMOs.

 

Hvor ellers kan du streame live video og audio enn i Second Life.. :p

Enig med deg, har spillt runescape, guild wars, diablo II, ragnarok online

og skal bynne å game wow men AO all teh way anyway.

 

Skal bynne med wow for å prøve noe nytt og fordi det ser bra ut, men alikevell

synes jeg AO er sinnsykt bra og det beste MMO in all time ^^

Lenke til kommentar

Mine meninger:

 

World of Warcraft:

Et helt greit spill. Man looter for det meste det man trenger, våpen, rustning osv. Har egne servere for RP, PVP og PVE, noe som faktisk er fint. (Har også kommet servere med PVPRP.) Man kan bestemme hvordan man skal se ut (til en viss grad,) men ikke som i SWG. Følte at dette spillet ikke ble så "personlig" som SWG ble, men det er allikevel et morsomt spill. Hender at det er litt nedetid når det gjelder serverne, men slikt må man regne med. Sies at spillet ikke starter ordentlig før man når level 60, men jeg ble lei før level 30. Følte at det ikke var noe med spillet som gjorde at jeg måtte spille. Dette er da MIN mening, og det er ikke slik for alle. :) En positiv ting er at det er server maintenance en dag i uken. Det kommer tilleggspakker til WoW senere.

 

Star Wars Galaxies: Dette er vel favoritten min. Før det ble bestemt at SWG skulle ødelegges med en "Combat Upgrade" (CU). Etter min mening ødela dette spillet fullstending, og jeg vet mange er enig med meg. Veldig mange sluttet når CU kom ut. Men det er fortsatt en god del igjen på de forskjellige serverne, og det er fortsatt mange mennesker som synes CU er bra. Her kan man designe spilleren sin veldig mye, alt fra øyebryn til høyde/tykkelse på spilleren. Jeg vil si at SWG er mer sosialt enn WoW, og økonomien styres for det meste av spillerne. Her er det spillere som lager våpen, klær, møbler, hus osv. Dette gjør at man kan få en karakter som passer mer med den man vil være. (Bra for RP) Er fra mine erfaringer ikke så mange folk under 15 år, men de er i SWG de også. I SWG er det server maintenance hver dag. Jeg synes SWG kan bli litt for likt på de forskjellige planetene. SWG har også to tilleggspakker; Jump To Lightspeed og Rage Of The Wookies. I JTL får man muligheten til å fly i verdensrommet, ha sitt eget romskip osv. I ROTW kan man besøke hjemstedet til Chewbacca, nemlig Kashyyyk.

 

Everquest 2: Her er det Good vs Evil som gjelder (som i mange andre spill :roll:). Spillet starter ved at man velger en rase. Noen raser er snille, andre er onde. Noen raser er også begge deler. De snille har en egen øy, og de onde har en egen øy. I motsetning til WoW, hvor man er bundet til til den siden man velger, kan man gjøre quest for å komme til den "andre siden". Variert gameplay, og fint spillemiljø. EQ2 er veldig teambasert. (kommer litt an på hvilken class man velger.)

 

Anarchy Online: Kan ikke si at jeg har spilt dette lenge nok til og uttale meg om det. Men det virket som et meget bra spill.

 

Dette er da mine meninger. Jeg sitter her og vurderer hvilket spill jeg skal prøve. SWG blir det ikke, WoW har jeg akkurat sluttet med, så det står mellom AO og EQ2. Hva synes dere?

 

Det ble EQ2. Starter på Splitpaw. Ble visst ikke det allikevel. Sier at visakortet er ugyldig. :(:)

Endret av Volcov
Lenke til kommentar
Destructionz, får man lastet ned noen expansionpacks til AO gratis? Føler at det på en måte blir litt "tomt" når jeg ikke har noen expansion packs osv. Prøvde AO i to dager, da fikk jeg nok, men jeg vil si at jeg ikke prøvde det nok. Er jo alltid vanskelig i starten når alt er nytt osv. ;)

Tror Funcom har to ukers gratis spilletid med alle expantions på AO. Får lastet ned alt fra websiden.

Lenke til kommentar
Guild Wars har jeg spilt en stund nå, men jeg synes egentlig det er litt skuffende. Veldig mye av det samme: hent ditt, hent datt, drep monster her, drep monster der, samle penger til bedre utstyr etc etc.

 

Storyen suger jo! Og PvP delen synes jeg er direkte dårlig.

 

Er WoW likedan?

 

mvh Thorstein K

WoW er nok ganske likt, bare at der har du inget mål. Også finnes det ingen storyline der.

 

 

Jeg anbefaler iallefall GW og City of Heroes.

Lenke til kommentar

Ingen her som spiller EVE Online? Har ikke noe level system, bare skills. Hver skill må trenes fra level 1-5. Neste level tar 4x tid forrige level tok.

 

Har spillt det i snart 2 år uten å gå lei. Har 111 skills og ca 18 millioner skill points. :cool:

 

Har også spillt WoW siden april. Er ikke kommet lenger enn level 42 med druiden min. Blir fort lei av å mose monstere :yes:

Lenke til kommentar

Ser det er ingen som har nevnt... Ultima Online! :D Man skal lete lenge før man finner et MMORPG/MMOG som er mer "virtual world" enn det... Sant nok, grafikk-messig er er det relativt "utdatert" i forhold til de fleste andre spillene, men til gjengjeld har det en dybde og bredde i gameplay som veldig få andre slike spill kan måle seg med.

 

Klienten kan lastes ned gratis, og om man ikke vil spille på de offisielle serverene så er der alltids hundrevis av diverse gratis-servere som folk har satt opp selv man kan spille på :) Her finner man alt fra "hardcore" rollespill-servere til all-out PvP-servere, og alt i mellom.

Lenke til kommentar

WoW har en god story, og ivertfall i forhold til den simple story'en i

Guild Wars, har spillt begge.

 

Foresten man kan laste ned AO inkludert

Notum Wars, Shadowlands og Alien Invasion på hjemmesiden til ao,

helt gratis. I tillegg får du en måne freeplay og etter det koster det bare

80kr i mnd.

 

Vil si FunCom har gjort det virkelig økonomisk å spille Ao, free

download inkl expansions, en mnd freeplay, 80kr pr/mnd og i tilleg er

det helt gratis for de som klarer seg uten expansion packs, men det vil bli

veldig ensformig i lengden, hvor ao nå baserer seg 80% på SL/AI.

 

 

Begynner å angre på at jeg kjøpte WoW, siden det virker litt ensformig

pluss jeg vet hvor bra Ao er og jeg savner det, og ikke minst er det økonomisk.

Probleme mitt er da at jeg har brukt 320kr på wow + 150kr i toll og 200kr på

prepaid card, dvs 700kr bare på wow.

 

Er det ikke da for kjippt å quite for å

game Ao? Suger virkelig dette, savner Ao pluss jeg har brukt et dryss spenn

på WoW :(

 

Ikke det at WoW er dårlig, det virker som et bra gjennomført

spill men litt kjedlig, masse tråkking for å finne quests, masse tråkking når

man dør (for å finne corpse/lik), ensformige quests, lite leaders til hvor

questen befinner seg, litt treg battlemode etc. Ellers er det den nydlige

fantasy/eventyr inspirerte verdenen, det var det som lokket meg mest,

akkurat det er noe andre rollespill ikke når opp mot. Får prøve å spille

meg framover og så hvordan det blir, kanskje kulere på høyere lvl =)

 

Ao: 10/10

Wow: 8/10

GW: 7/10

Endret av Destructionz
Lenke til kommentar

Har spillt eve siden mars 2004. Har 21m sp og spillet er helt konge. Kreves litt hjerne for å klare seg.

Mitt corporation sliter med å rekrutere forresten, vi har masse erfaring, dekker de aller fleste felt. Med siden vi har valgt lav profil i en mindre allianse får vi ganske ofte erklært krig mot oss. En skjelden gang iblandt klarer vi å holde på ferske spillere.

Tilbake til tråden.. Jeg syns eve er helt utrolig. Ikke noe annet mmo finnes det så mange spillere på en og samme server. Og ikke noe annet mmo blir en så hardt straffet for feil som her(tenk at du dør i wow, men at du mister ALT av eiendeler). Dette skaper et vanvittig kick når man angriper eller blir angrepet. Omtrent alle spillerne som driver med pvp eller holder til steder hvor pvp kan foregå har en historie om hvordan første møtet med pvp var. For min del satt jeg og ropte i stua hjemme, fullstendig tunnel syn fulgt med svette, kvalme og ekstremt skjelving i hendene. Først 30 min etterpå var jeg i en snakkbar tilstand.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...