Gå til innhold

Er du / kjenner du en Kjendis ?


Mattlakk

Anbefalte innlegg

Da venninnene mine og jeg var i Stockholm spiste Nick Lachey på samme restaurant/utested som oss, og siden det bare var eldre mennesker (23+) på det stedet vi var på, var det bare vi som gjenkjente han og gikk for å prate med han. Han var kjempekoselig og absolutt ikke overlegen, kanskje ikke så rart med tanke på at han ikke akkurat gjør det stort for tiden. Han var dritfin i virkeligheten også, men litt for lav. Han var der med hun TRL-verten, som er kjæresten hans, og da vi var på toalettet var hun også der og vi så at hun hadde mage og at hun ikke var så tynn som det ser ut på tv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan jo selv nevne et par nærkontakt av indirekte grad, kanskje ikke for meg, men i alle fall for søstrene mine + mamma.

 

På Rhodos i fjor møtte de Tommy Steine med familie og da hele familien var på Rivieraen i fjor, og de dro på stranda utenfor St. Tropez mens jeg lå hjemme og sov / spiste en bedre frokost / slappet av i et lummert, airconditionert rom og spillte Age of Kings fremfor å dasse rundt på ei teit strand og gikk glipp av et møte med Pamela Anderson Lee Rock (eller hva hu kaller seg nå for tiden).

Hadde jo vært litt moro og sett min barndoms fantasi :p

Lenke til kommentar

Lett.

 

På dagtid er det alt for varmt å være utendørs i Syden og jeg er ikke noe særlig fest- eller shoppefantom.

 

Så hvorfor jeg er med til Syden i det hele tatt, er enkelt og greit pga. taxfree, muligheter til sightseeing og bildetaking, og fordi jeg lider av angst og ikke klarer å være alene hjemme i to ukers tid.

Synd, men sant.

Da tar det helt av for meg.

 

Men nok OT:

 

Pappa kjente, og har festa utallige mange ganger med, nå avdøde Lasse Myrvold, gjennom en kompis som bodde i samme kollektiv med ham i Bergen eller noe sånt

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Jeg kjenner Ole Runar Gillebo (mgp jr. vinner `06:P) og jeg har hilst på Bjarne Brønnbo, Så har jeg tatt Gaute Ormåsen i hånda:O Så kjenner jeg søskenbarnet til Gaute Grøtta Grav. Så har søskenbarnet til gammeltanta mi vært på tore på sportet, og dermed fant vi ut at JEG er i slekt med dronning elisabeth i England:O:O:O Slå den dere:P (Vil ikke si hvor langt "utti"):p Vennina mi er 3mening med hun som ble top moddel `06 i Norge:D Jeg har også snakket en god del med Erik Hoftun (Siden pappa gikk i klassen hans før...) Så har broren til Per Ciljan Skjelbred trenet oss (Skole korpset) i å masjere... (Han er med i Kongens garde:P) Mere kommer jeg ikke på:p Så har jeg også møtt MANGE kjendiser... Men kommer ikke på noen nå.. *Sovner*

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Gjest Slettet+6132

Får vel hive meg på "årets namedropping tråden"

 

Jeg er i slekt med Kari Traa

Onkelen min er Jarle Trå (prøvd seg på Mt. everest og litt sånt, om han kan kalles kjendis kan diskuteres ;)

 

Besteforeldrene mine er/var nærme venner av han fyren som spilte politi-fyren i pelle politibil.

 

 

Det er alt jeg kommer på nå...

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Jeg "snakka" med Håvard Bakke en gang, fikk ta bilde sammen med'n og greier :D Så har jeg sett en del kjendiser, men det er liksom ikke så stort å "bare" ha sett dem. Er forresten fotografert sammen med Jonas Thomassen (Idol), Vinni fra Paperboys, hele Too Far Gone og Sie Gubba :cool: Men er ikke i slekt med noen, og kjenner ikke noen kjendiser heller. Enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...