Gå til innhold

6270/6280-tråden. Tester, bilder, diskusjoner o.l.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er 6280 slarkete, ser på svenske sider at de klager mye på det. Kommer Blitzen på automatisk når du tar bilder eller må en sette den på selv ved behov?

5536974[/snapback]

 

Min 6270 er i alle fall slarkete. Så det merkes!

 

Min første (som hadde bugs) slarket litt, mens min andre (fikk tilsendt en ny telefon i bytte for den med bugs) slarker merkbart mer.

 

Den klaprer når du bruker den, og den klaprer når man legger den fra seg. Dessuten merker man meget godt at slideren treffer tastaturet på vei ut og inn. Også på dette feltet er det merkbar forskjell på de to 6270'ene jeg har hatt.

 

Jeg har bestemt meg for å ikke ta i bruk min nye 6270 før jeg har vært i butikken og vist dem problemet. Dersom jeg skal selge 6270'en, vil vel klapringen og ulydene ved åpning/lukking være det første en kjøper henger seg opp i.

 

Pokker også!! At Nokia kan levere ut noe sånn.

 

Dersom jeg sammenligner 6270 med Samsung D600 er det som natt og dag.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Hei, nå skal jeg ta en liten oppsumering om hva jeg synes er utrolig dårlig med Nokia 6280:

 

For det første kan man ikke bruke blixten som en ficklampa,

 

Dessuten har den versjonen jeg har nå utrolig mange feil:

 

1. Den slår seg av når den føler for det

 

2. Den mister bare all dekning og da må man slå av og på tlf..

 

3. den viser att den har full dekning men når noen prøver å ringe deg eller sende sms til deg så kommer det ikke fram, ikke før man har startett tlf på nytt.

 

4. Den henger seg inni mellom opp etter att du har starta den på nytt, eller du kan ikke kalle det henge seg opp men den klarer ikke å åpne meldinger, da kommer det bare opp en melding om att minne for sms ikke er klart, da må man starte tlf på nytt igjen

 

5. Når man tilpasser en profil så velger man jo forskjellige toner osv, det funkett til å begynne med, men vær gang jeg slår av tlf nå, så går den tilbake til de orginale instillingene. noe som faktisk er ganske irriterende da jeg må lage en ny ting som jeg kaller skole vær dag da batteriet ikke holder lenger enn det...

 

Det var vel det viktigste, men det er jo også det faktum att tlf har blitt slarkette i seg selv, den er ikke stødi, det er noe man merker når man har skjermen opp, eller skjermen nede..

 

//Marius

Lenke til kommentar

Ja, da var jeg uten Nokia.

 

Fikk levere tilbake den klaprete 6270-telefonen uten diskusjon. Valgte å få pengene igjen, men butikken vet at de pengene får de snart tilbake...

 

Nokia 6270 er kanskje den telefonen som har oppfylt mine ønsker best, men jeg tok ikke sjansen på å prøve ennå en ny 6270. Det hadde i så fall blitt den tredje.

Lenke til kommentar
har nå slått fra meg tanken på å kjøpe nokia 6280 og går heller for nokia 6233 når den kommer andre kvartal 2006. den har klassisk design og ser råbra ut. for bare håpe at den og ikke er full av bugs.

5550889[/snapback]

 

Jeg har også sett meg ut 6233, og da blir det garantert ikke noe problemer med sliderfunksjon for å si det sånn.

 

Men bugs er en annen sak.

 

Det virker som Nokia har bommet en del på finishen på 6270 og 6280. En telefon som gir slike klaprelyder, oser ikke akkurat av kvalitet, selv om selve slidermekanismen skulle være holdbar og solid i seg selv. Det blir rett og slett et irritasjonsmoment.

 

Da jeg hadde sjansen til å ta en annen telefon i stedet for 6270, dvelte jeg litt ved Samsung X700, men siden jeg har en D600E, fant jeg ut at D600E er en bedre telefon. Det eneste er at X700 har radio. Den er vel en krysning mellom D500 og E730, men med klassisk design, noe som er uvanlig fra Samsung.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar
Litt "smålurt" :p  å velge minnekortet som standard lagringsmappe for alt man tar av bilder/video osv når man tenker på at internminnet er på VANVITTIGE 5MB!!  :w00t:

 

Eneste tregheten jeg opplever er å komme meg inn i minnekortet, men når jeg først er inne går det som (glo)varm kniv i smør!

 

Fyller man opp "hele" internminnet sier det seg vel selv at det blir treghet i systemet. Var klar over minnekapasiteten når jeg kjøpte 6270 og lærte dette fort med 6230i så dette var ikke noe nytt eller noen nedtur for meg.

5549230[/snapback]

Ja om du fyller opp hele internminnet bør den vel bli veldig treig. Dette hadde jeg igrunnen tenkt ut på forhånd, og skiftet derfor til å lagre på minnekortet(512mb) med en gang jeg fikk startet telefonen. Tregheten var der altså selv om jeg brukte bare minnkortet. Internminnet hadde jeg ikke lagret noe på faktisk, meden minnekortet var fylt opp i underkant av 40mb. Var meget skuffet over telefonen og det var en "glede" å sende den tilbake idag :)

Lenke til kommentar
Hvilken type minnekort bruker du

(merke og størrelse), Lifeforms?

 

Og hvilket bruker du ViPaZz?

5552462[/snapback]

 

Har dette kortet:

Kingston miniSD Card 1024MB

 

Det har sikkert med hva man er vant til, men jeg opplever altså telefonen som rask. Ikke raskere enn 6230i, men i samme klasse. Overgangen fra 6230i til 6270 gikk helt smertefritt og uten irritasjon over treghet iallefall :yes: Som tidligere sagt "Eneste tregheten jeg opplever er å komme meg inn i minnekortet, men når jeg først er inne går det som (glo)varm kniv i smør!"

 

Får også beskjed om at telefonen "åpner mappe" men bortsett fra minnekortet som inneholder ganske mange filer (500MB) går dette like raskt som på 6230i.

 

Ja, jeg har sammenlignet :blush: har 6230ien ennå og måtte jo sammenligne når jeg forsto at noen muligens "stusset" over mine erfaringer med 6270en :)

Lenke til kommentar
Hmm. Ser et par klager over 6270. Utenom at den virker litt slarkete, så er det en super mobil. Min har ikke klikka i det hele tatt. Hatt den i over en uke nå.. BTW: Noen som veit hen jeg kan sjekke firmware versjonen?  :hmm:

5553982[/snapback]

 

tast inn dette så kommer firmwareinfoen opp automatisk:

*#0000#

 

Er veldig fornøyd med min jeg også :dribble:

Det eneste minuset er at det er 1 mm glippe mellom tast- og skjermdelen nederst i sammenslått tilstand. Dette gjør at det klaprer litt innimellom når jeg bruker tastene på skjermdelen når den er sammenslått :whistle: legger en finger på skrådelen på nederst dekselet for å unngå lyden :hrm:

 

Slidefunksjonen fungerer strålende og nesten uten noe gnissing, og i "utslått" tilstand er den skikkelig tight og fin uten noe antydning til slark!

Lenke til kommentar
Var meget skuffet over telefonen og det var en "glede" å sende den tilbake idag  :)

5551716[/snapback]

 

Burde sikkert droppet dette innlegget, men klarer rett og slett ikke..

Var meget skuffet over telefonen...??

 

Hvilke forventninger hadde du til 6270?

 

Synes det virker VELDIG merkelig når du påstår du var meget skuffet over 6270 når det virker som du gikk fra 3510 til 6270, og jeg som gikk fra 6230i (som jo er en RÅ telefon i forhold til 3510) til 6270 er KONGEFORNØYD?!

 

Sa du ikke tidligere i tråden at det var "mest pga pengemangel"?

 

En utdypelse her hadde vært topp! :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg har Sandisk 512mb minnekort.

Lifeforms:

De størtse treghetene oppstår når jeg er på minnekortet ja, som å opne mappen med bilder i kunne ta opp til 7-8 sekund! Så når du først er inne på bildene, går det fint å blade, men om du sletter et bilde, må du "laste" mappen igjen som tok 5-6 sekunder igjen. Slike ting irriterte meg grenseløst og jeg lot heller de 5-6 bildene av bukselomma mi ligge der fordi jeg ikke orka å vente på alt styret.

6270 er selfølgelig en super telefon, og jeg likte mange av funksjonene veldig godt, men for meg ble de negative delene for store. Når jeg pakka den sammen så jeg faktisk at det var masse med skrapemerker der sliden tar borti. Sat faktisk en dag sammen med noen venner og samenlignet d500 sin slide mot 6270! Det var som å komme fra helvette til himmelen!

Nå skal ikke jeg si at jeg er noen ûber SMSer, men jeg skriver ganske kjapt, og det var ikke sjeldent at telefonen ikke klarte å henge med meg.

 

Mine forventninger til 6270 var nok alt for høye. Jeg skulle igrunnen ha 6280 men siden den ble så forsinka kjøpte jeg 6270. Det jeg ble mest overrasket over var at folk i lang tid har skrytt over hvor rask den var, og det var selfølgelig her jeg ble mest skuffet. Du sier at DU er "KONGEFORNØYD" med din overgang fra 6230i til 6270, og derfor mener du at jeg må være fornøyd med min overgang også. Dette blir da helt feil å si. At du er kjempefornøyd vil da overhode ikke si at alle andre er fornøyde med den! Folk har forskjellige meninger, og preferanser. Men misforstå meg rett, for det er ikke slik at jeg synest 3510 er en bedre telefon en 6270!

 

Jeg har ikke gått rett fra 3510 til 6270 og synest at 3510 er bedre. Har hatt nokia 7250 og d500 i mellomtiden. Og det stemmer at jeg brukte angrefrist MEST pga pengemangel, og det er fordi jeg heller vil ha bøkene og utstyret jeg trenger på skolen nå, enn en mobil jeg ikke er fornøyd med.

Lenke til kommentar

ViPaZz:

 

Du kommenterer bl.a:

 

Lasting av mapper på minnekortet,

Skraper der slideren tar borti (går ut fra du mener på tastaturet),

Sliderfunksjonen kontra Samsung D500

 

 

Ja, det der med lasting av mapper var skikkelig irriterende.

 

Dersom slideren lager skapemerker, er det rett og slett elendig fra Nokias side.

 

Jeg har brukt både D500 og D600E, og sliderfunksjonen på 6270 er en skam. Satt med 6270 og D600E side om side, og valget mellom de to telefonene ga seg selv.

 

Utseendet hadde også sitt å si. 6270 ble som en klosse i forhold til D600E.

 

Dessverre er sjansene store for at slideren kan bli et irritasjonsmoment på 6280 også, og jeg regner med at det jeg nevnte med lasting av mapper fra minnekortet er likt på 6280.

 

For Nokias del, vil jeg bare ønske god bedring!

 

 

Gleder meg forresten sykt til 6233 kommer. Den ser ut til være helt perfekt for meg.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar
Lifeforms:

 

Mine forventninger til 6270 var nok alt for høye. Jeg skulle igrunnen ha 6280 men siden den ble så forsinka kjøpte jeg 6270. Det jeg ble mest overrasket over var at folk i lang tid har skrytt over hvor rask den var, og det var selfølgelig her jeg ble mest skuffet. Du sier at DU er "KONGEFORNØYD" med din overgang fra 6230i til 6270, og derfor mener du at jeg må være fornøyd med min overgang også. Dette blir da helt feil å si. At du er kjempefornøyd vil da overhode ikke si at alle andre er fornøyde med den! Folk har forskjellige meninger, og preferanser. Men misforstå meg rett, for det er ikke slik at jeg synest 3510 er en bedre telefon en 6270!

 

5554652[/snapback]

 

Takk for utfyllende svar! For å gjøre dette svaret kort(ere); du sier det jo selv, dine forventninger var nok alt for høye, og i tillegg visste du nok ikke nok om 6270.

6270 ER faktisk rask i operatisvsystemet til å ha DEN skjermen som krever sitt av prosessoren, og det ikke noe nytt at det tar tid å åpne et "eksternt" minnekort, men er enig i at det tar VEL lang tid!

 

Grunnen til at jeg stusset på at du var misfornøyd med 6270 er selvsagt at 3510 ikke har en dritt av funksjoner/egenskaper noe min "gamle" 6230i har. Jeg er KONGEFORNØYD ja, og syntes derfor naturlig nok at det var merkelig at når du da fikk en teknologibombe (iallefall i forhold til 3510) som 6270 i hendene var du "meget skuffet" over den.

Og når lagrings/åpningstiden til minnekortet og litt slark i slideren er nok til at du glemmer alle positive egenskaper med 6270 som:

 

- Konge skjerm!!

- EKSTREMT bra lyd

- Topp Headset!

- Topp kamera (ute!)!!

- Positivt overrasket over slidefunksjonen også, når telefonen er åpnet er det

- Innstillingsmuligheter av en annen verden når det gjelder snarveier, taster, ikoner på skjerm, equalizer osv..

- Supre taster!

- Radioen er topp sålangt

 

og kommer med en uttalelse som "meget skuffet over telefonen" da blir jeg "lettere" provosert. Synes nemlig det gir et SVÆRT feil bilde av telefonen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...