Gå til innhold

asus a6v operativsystem ? partisjon


cls3

Anbefalte innlegg

Jeg fikk min Asus a6v i dag, skrudde på og windows var installert, eneste var at den partisjonen windows ligger på er på 32 gb, og den andre partisjonen er på 22gb hvis ikke mindre. Det fulgte med "OS" men, bare recovery.

her kommer spørsmålet rett og slett: Går det ann å formatere diskene, slik at jeg kan lage en litt mindre partisjon til den disken som skal kjøre OS ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har trådstarter lyst til å dere noen andre erfaringer med pcen? :D har bestillt samme, men er sykt spent på hvordan den vil fungere. Åssen føles den ut sånn på utsiden? Er skjermen bra?

 

Er seff bare å fikse på det i partition magic... Hvorvidt man får installert XP etter format er jeg ikke sikker på.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

hehe, skjermen er utrolig bra, syntes da jeg. Litt uvant i begynnelsen med Widescreen, men ser pent ut. designet er utrolig pent:) webcamet funker bra, og lyder er Ok. Prøvde å vidt å spille Quake3 med den, og det fikk overaskende bra:) ingen hakking. tror nok det går Ganske bra i mange spill med den pcen.

For øyeblikket holder jeg på å formatere, slik at jeg får de partosjonene jeg vil. Så får jeg heller stresse med å installere driverene selv etterpå. (bedre å ha en pc som er selvinstallert:)

Musa som følger med er liten og stilig. fra logitech. Tror nok du blir veldig fornøyd med den. Har ikke testet den så utrolig mye. I og med at det bare er noen timer siden jeg hentet den.:p

Den "føles" god ut på utsiden. får en følelse av kvalitet:)

 

 

Edit : bærbare funker vel som vanlige pcer når det gjelder å installere OS og formatere dem:P

(min første laptop) :)

Endret av cls3
Lenke til kommentar

takk takk :D endelig noen som kunne komme med en fornuftig kommentar om den pcen hehe.

 

Regner med at det grafikkortet greier å dra de fleste spill, spesielt ettersom pcen har "sonoma" settet (cpu, brikesett og ddr2). Bra å høre at skjermen er bra, fordi etter å ha lest tester av A6U og A6K ble jeg litt bekymra...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...