Gå til innhold

spőrsmál om X2 3800+


leifeinar

Anbefalte innlegg

tilsvarer en X2 3800+ 2 stk 3200+.....??? sá noen tester og den klokket ganske bra. kjőrer min 3200+ pá 2,5 GHZ til daglig. og slik jeg forstár er ikke det noe problem med en X2 heller.

 

hvis jeg kjőper en X2 og klokker den opp til 2,5 blir det da som om jeg har 2 stk av den cpuen jeg har ná? blir litt forvirra av dette pga at mange sier at en X2 er en dárlig til gaming, men főler pá ingen máte at min overklokka cpu er noen sinke i trafikken.... og 2 stk av den burde ikke gjőre ting várre

 

ble litt rotete dette háper dere forstár :blush:

Endret av leifeinar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På programvare som ikkje er optimalisert for to CPU vil den yte akkurat det samme som den du har idag (forutsatt at du klarer å klokke den til 2,5Ghz).

 

Men du kan ha to tunge programmer gående samtidig, og de vil være like raske som de er på din PC når du bare kjører ett program om gangen.

 

Og når du kjører programmer som er optimalisert for to CPUer så vil du oppleve bortimot dobbel ytelse.

 

Det er tullprat å påstå at en dualcore er dårlig til spilling. En dualcore er like god som en singlecore på samme hastighet. Men den koster endel mere, så det er en avveining mellom pris og bruk.

Lenke til kommentar
Det er tullprat å påstå at en dualcore er dårlig til spilling. En dualcore er like god som en singlecore på samme hastighet. Men den koster endel mere, så det er en avveining mellom pris og bruk.

Jeg synes også det er mange som argumenterer i den retningen, og det er selvsagt riktig at dualcore ikke gjør noen som helst skade ved bruk av enkelttråds-programmer. Derimot kan man si at dualcore langt ifra er en nødvendighet for spilling per idag, så dette må avgjøres utifra behovet for multitasking.

 

 

Angående overklokking bør man aldri ta noe på forskudd - noen er heldige mens andre er uheldige. Hvert enkelt eksemplars kvalitet går utenpå brukerens erfaring og øvrige komponenter. Hvis du bruker maskinen mest til spilling, ville jeg ha ventet med å gå over til dualcore.

Lenke til kommentar

"I Battlefield 2 seiler X2 3800+ derimot elegant opp i tetsjiktet. Hva er det som har skjedd her? Drar Battlefield 2 på noen måte nytte av den ekstra kjernen? Dette er absolutt spennende resultater, som vi håper å få sett nærmere på senere."

 

Tatt fra denne testen. Uansett om BF2 tar i bruk begge kjerner eller ikke så funker x2 bra iallefall.

Lenke til kommentar

har jo skjőnt det slik at det er til multi tasking at dette er tingen, men om jeg sá bare klarer og utnytte den ene kjárna til spilling sá gjőres dette 100%. er jo alltid ting som gár i bakgrunnen som stjeler resurser, mener jeg har rundt 30 prosesser som gár. regner med dette blir behandla av den kjárna som ikke drar spillet....

 

sá hvis dette stemmer má jo dual core váre bedre til gaming en singel...... ( har ikke spőrsmáls tegn:)) dette burde jo forklare at man ogsá gjőr det sápass bra i BF2. og det ikke er alverden det som gár i bakgrunnen krever, men blir det jo en del ná det er 30 av de :yes:

 

men klart som nevnt over koster den jo 3K men kan man klokke den sá er ikke det sá vanvittig :whistle:

 

bruker pcn til allt muli, men det tyngste er spill. nár det kommer til klokking főler jeg meg ganske trygg pá og ná ganske langt. lest flere tester og de fleste nár 2,7 noe som betyr at 2,4-2,5 er mulig til daglig bruk.

 

hvordan er forresten effekt forbruket sammenlignet med en 3200?

Endret av leifeinar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...