Gå til innhold

minijack -> s-video


s990138

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

I spesifikasjonene til denne maskinen står det at det skal være s-video ut, så dette hørtes litt merkelig ut. Uansett, du vil ikke få noe bilde ut av en minijack-port. De er til lyd inn og ut av maskinen. Det måtte i såfall være en kompositt-utgang i stedet for s-video, og dem finnes det overganger til scart for. Men allikevel, let litt mer etter s-videoutgangen, tror den skal være der. :)

 

Edit:

 

Sorry, så på spesifikasjoner fra en nettbutikk.. De har tydeligvis ikke riktige opplysninger. Her har vi de riktige spesifikasjonene, og det er riktig som du sier, blidet kommer i minijack ut. Merkelige greier.. Har ikke hørt om sånne overganger før.

Endret av sssh
Lenke til kommentar

S-video er det på maskinen ja, og det er en minijack-plugg. Nå er det seg slik at jackplugger ikke bare brukes til lyd. De pluggene som har bare to poler brukes til dette ja. Men det finns også jackplugger som har fire poler og mer, det er en slik jeg trenger for å kunne bruke dette til s-video. Har snakket med Siemens, men de sier at dette finns, men de har det ikke.

Endret av s990138
Lenke til kommentar

Jeg trenger en overgang fra minijack til s-video ut fra maskinen. Jeg ønsker å bruke TV-utgangen på pc'en, slik at jeg får koblet maskinen til tv'en. Så mitt spørsmål er fortsatt: Er det noen som hvet hvor jeg får kjøt en slik overgang eller hvordan jeg evnt. lager en.

Lenke til kommentar

Er det S-video på minijack kan du med stor sansynlighet bruke en S-video kabel, og klippe av ene enden og lodde på en standard tre-polet minijack kontakt (antar at de kjører med fells skjerm (jord) for begge signalene).

Med stor sannsynlighet vil skjermen på begge kablene kobles til den innerste, og de to videosignalene til hendholdsvis tip og ring.

 

Det kan også være en fire-polet minijack kontakt. Disse er ofte noe lengre enn de vanlige, men har samme diameter.

 

Men en skulle jo tro at en telefon til leverandøren vil kunne gi deg en korrekt pinout på kontakten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...