Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det er bekymringsfullt at vi slipper tyrkerne tilbake i kampen igjen etter å ha ledet med 3 mål. Så spennende skal ingen Liverpool-kamper være! :p Når det er sagt så var utrolig bra offensivt i dag, høyt press, raskt tempo, presise og smarte pasninger og gode avslutninger. Laget viste stor vilje til å angripe. I dag tror jeg vi kunne hatt bruk for Hyypiä på banen, med så mange innlegg fra kantene. Agger og Carragher fungerer bra sammen, men ingen slår Hyypiä på hodet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Ja Agger har funnet seg godt til rette, dessverre kan ikke det samme sies om Aurelio. Han fikk riktignok til ett bra innlegg i dag, og det endte jo med mål. Bortsett fra det får han jo ikke til noen verdens ting, verken i dag eller tidligere.  :no:

6955301[/snapback]

Synd at vi ikke bruker Hyppia, en meget god spiller egentlig...

6955590[/snapback]

 

Bruke Hyypia som venstreback?

Lenke til kommentar
Aurelio er helt ok. Offensivt. Men bakover er han helt bak mål. Han slapp tyrkerne til så godt som hele kampen igjennom. Hvor er Riise??

 

EDIT: Leif.

6955575[/snapback]

Synes ikke han er all verden framover heller i grunn. Hadde en OK dag i går kanskje, men jeg har ikke tall på hvor mange ganger han har kommet til innleggsposisjon, men isteden slår ballen rett over linja. Har ergret meg grønn over det i en rekke kamper nå. Ikke akkurat så mye brasiliansk over han i grunn...

Lenke til kommentar

Aurelio er en fin backup. Han er offensiv og ønsker å angripe, noe jeg ser på som en styrke. Er enig i at han så langt har vært litt for upresis med pasninger, forseringen, og lignende, dog. Han er litt svak defensiv i perioder, mens i andre perioder er han på hugget. Men Riise blir et klart førstevalg, kanskje også med Warnock foran Aurelio på back-plassen. Aurelio passer best som venstreving per i dag. Men jeg er glad vi fikk ham, en veldig god spiller over-all, og vi må huske på at dette er hans første PL-sesong, som kan forklare litt av grunnen til at han sliter defensivt foreløpig. Han må tilpasse seg det nye tempoet og den fysiske delen, som begge er veldig annerledes fra Spania.

Lenke til kommentar

Æsj, første (offisielle) kamp i år jeg går glipp av i dag, da jeg må jobbe. :( Men tror det blir en utrolig spennende og bra kamp med høyt tempo, mange målsjanser og selvsagt noen susende taklinger. Satser på en fin trepoenger, men må faktisk si meg fornøyd også med ett poeng. Borte mot Bolton er en utrolig vanskelig kamp.

Lenke til kommentar
1 - 0 SPEED. Campo spiller ballen kort til Speed som banker den i mål. Liverpool er ikke fornøyd med linjemannen.

 

Vi fikk inn et mål av Speed, den spilleren som minner meg på dop... Jaja, sånn kan det gå.

 

Lagoppstillinger:

Bolton: Jääskeläinen, Hunt , Meite, Faye, Ben Haim, Davies, Campo, Nolan, Diouf, Speed, Anelka.

Reserver:

Walker, Giannakopoulos, Vaz Te, Tal, Fojut.

 

Liverpool: Reina, Finnan, Hyypiä, Carragher, Riise, Pennant, Sissoko, Alonso, Gerrard, Kuyt, Bellamy.

Reserver:

Dudek, Agger, Luis Garcia, Crouch, Zenden.

Endret av SasaB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...