Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter utalelsen fra NRK Nyheter kl 21 i kveld så boikoter eg den tv kanalen!

 

Dere kan lese under hva som er sakens kjerne! Selv om mange andre sikkert har lest det!!

 

 

Under Dagsrevyen klokken 21.00 i kveld presterte NRKs nyhetsanker å hevde at Liverpool er under lupen for kampfiksing. Denne feilaktige og injurierende påstanden ble servert av Karen Marie Ellefsen, som vel sørget for at mange satte kransekaka i halsen med følgende ord:

 

- UEFA etterforsker Liverpool for kampfiksing etter storseieren mot tyrkiske Besiktas i mesterligaen.

 

Lenke til kommentar

Herregud da, hvor inkompetent kan man bli. Det har versert noen rykter om at den kampen er under etterforskning, men da av tyrkerne og det har vært understreket at Liverpool ikke er mistenkt i noe. Og Platini har vel også nektet for at denne kampen i det hele tatt er under mistanke. Men NRK var vel desperat etter en overskrift som sjokkerer litt...

Lenke til kommentar
Hvordan skulle det forresten være mulig å fikse en storseier? At man kan fikse et tap kan jeg forstå, for da kan man bare slippe inn noen billige mål, lage selvmål osv. Men fikse en seier... :hmm:

For at et lag skal fikse en storseier må man overtale det andre laget til å legge seg. Med andre ord betale dem rimelig mye. Men jeg kan ikke se for meg at denne kampen er fikset på noen måte, hverken den ene eller den andre veien, ut ifra når jeg har sett kampen hvert fall. Har ikke sett noe "mistenkelig", og det er ikke snakk om selvmål eller veldig enkle mål heller.

 

Og jeg er 100% sikker på at en klubb som Liverpool ikke driver med sånt. Man kan si en del om ledelsen, men så dumme er de ikke. For en klubb som Liverpool ville det vært selvmord å drive med sånt, for det blir oppdaget. Er det noen som er skyldig så er det tyrkerne som har lagt seg og tapt stort med vilje, men det tror jeg ikke noe på før en eventuell etterforskning skulle vise bevis for det. Og Platini benekter jo også at denne kampen i det hele tatt er under mistanke, så ... Tipper det bare er blitt en avis- og ryktegreie etter at det har blitt klart at en del internasjonale kamper er under etterforskning. Jeg velger å tro at kampen er spilt 100% legitimt inntil noe annet bevises.

Endret av Hewitt
Lenke til kommentar

P4 Snakket også om dette. Men det var tydelig at de trodde det var tull. "Liverpool granskes nå for kampfiksing fordi det var uvanlig mange som tippet på 8-0 seier til Liverpool før kampen."

 

Og det blir feil å si at nyhetsoppleseren gjør noe feil. Hun får jo bare et manus hun skal følge.

Lenke til kommentar

Jepp, driter egentlig i hele saken. Sikkert noen rykter som har blusset opp. Men over til noe annet, det ser ut som om Carra ikke blir klar til Reading-kampen. Da blir nok Rafa tvungen til og bruke Jacko som stopper og det kan jo bli spennende.

 

Liverpool Daily Post melder at Jamie Carragher er i ferd med å tape kampen mot klokka for å bli friskmeldt i tide til lørdagens bortekamp mot Reading. Midtstopperen fikk som kjent en smell i ribbeina da han kolliderte med lagkamerat Pepe Reina i søndagens kamp mot Bolton.

 

Morgenavisen i Liverpool skriver at Rafael Benitez høyst sannsynlig ikke tar noen risker med sin verdifulle midtstopper før de meget viktige kampene mot Marseille i Champions League og Manchester United i ligaen i neste uke.

 

Dette styrker bare teorien om at Jack Hobbs får sin første ligakamp fra start på lørdag, selv om Benitez også har mulighet til å flytte inn Alvaro Arbeloa som midtstopper dersom Steve Finnan blir kvitt sin leggskade i tide.

 

Voronin tror Liverpool kan holde tritt med Arsenal

Arsenal har fått mye skryt for sitt offensive spill denne sesongen, etter å ha gjort 54 mål på 24 kamper etter gårsdagens poengdeling mot Newcastle på St James' Park. Liverpool er imidlertid ikke mye dårligere, med 51 mål på 23 kamper. Til sammenligning har Manchester United bokført 39 scoringer på 22 kamper denne sesongen, mens Chelsea har 40 scoringer på 23 kamper.

Andriy Voronin tror at Liverpools offensive spill og scoringshumør vil medføre at de forblir i tetstriden i ligaen.

 

- For meg fremstår Arsenals lagånd som deres fremste styrke. De har ikke mange superstjerner, men besitter mange veldig talentfulle spillere som jobber hardt for hverandre. De er utvilsomt et av de beste lagene i Europa, og leder ligaen og er garantert avansement i Champions League nettopp av den grunn. De fortjenter all den skryt de kan få, sier Liverpools ukrainske spiss til LFC Magazine.

 

- Selv om Arsenal har gjort det veldig bra, så vet alle at ligaen er en ekstremt lang prosess, og vi er ikke langt bak. Av og til har det vært et problem for oss å score mål, men vi skaper i alle fall plenty med sjanser nå. Dersom vi kan fortsette å utnytte dem, er det ingen grunn til at vi ikke skal oppnå suksess og kjempe om titlene mot slutten av sesongen. Det tror jeg på, legger han til.

 

Utrolig deilig å se at vi har scoret mer enn United og Chelsea, og ligger kun tre mål bak Gunners. Med en kamp mindre spilt.

Endret av Maggen91
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...