Gå til innhold

Hva er forskjellen på disse to plasmaene?


Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp bestilt en QPVision 42HD som jeg fikk beskjed det var 5-6 ukers leveringstid på. Problemet mitt er at jeg finner den ikke i katalogen/utvalget til QPVision annet enn en som heter QPVision 42" HDH-05 med stort sett samme specsene.

 

Er det noen som vet om dette er samme plasmaen bare 2005 utgaven, for jeg har tittet litt i brukermanualene (pdf-filer) på begge og HDH-05 ser klart bedre ut.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk svar fra QPVision i dag:

 

Hei, vi har ikke solgt QPV 42" HD siden Desember 2004 og deal har ikke blitt levert noen fler skjermer. Det er ritkig som du sier at HDH modellen har en oppgradert DVI del og ikke minst et mer stabilt teknisk design (at den er bedre estetisk er bare en bonus).

 

Nå har alle skjermer vi leverer HDCP, den modellene som ikke har hatt det er:

QPV42HD

QPV42SD

QPV42SDL

 

Jeg synes at du skal ta kontakt med deal og få bekreftet at det er en HDH du har i bestilling, selv om noe annet for meg fremstår som høyst usansynlig.

 

Ringte også Deal nå i morges og der fikk jeg bekreftet at det faktisk er en HDH-05 jeg vil motta.. hmm, lurer på om det er på grunn av Lyd & Bilde testen av QPV42HD som de da fortsatt kan referere til siden de ikke endrer navnet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...