Gå til innhold

Universal Fjernkontroll ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kjøpte den medion touch til far min, funker ganske bra den. eneste minus er at pioneer forsterkeren hans var ikke kompitabel med fjernkontrollen desverre. men viasat og canal digital tuner, tv, dvd spiller osv funket fint.

 

har selv den billige medion versjonen fra komplett, uten touch screen. funker også bra den til mitt bruk. men ikke like fancy da..

Lenke til kommentar
Jeg har en slik :

gif

 

Funker greit. Men er bedre å bruke vanlige knapper enn tuchscreen, Men fordelen er at enkelte tuchscreen fjernkontroller (denne feks) kan du lage knappene og knappe oppsettet selv på PCn

Har samme selv.IKKE fornøyd.Den sluker batterier,toutchskjermen er ikke bra,utrolig fort gjort å komme borti nærliggende knapper,lakken flasser av,og når lyset er på i displayet,kommer det en irriterende summing fra fjernkontrollen.Eneste pluss er som du sier,er at knappenes tekst og størrelse kan programeres.

 

Har funnet ut at en universalkontroll må fungere 100% alene,hvis ikke er vitsen med en universalkontroll borte og man får kun en ekstra fjernkontroll på stuebordet.

Lenke til kommentar

Logitech har flere modeller ,men de koster litt ,men de går for å være noe av det bedre på markedet. Er noen netsteder som har testet Logitech Harmony 880. Eneste negative skal være dårlig batteritid. Men den er oppladbar hvis jeg har forstått riktig ,men batteritiden er uansett alt for dårlig (synes jeg). Mistet en fjernkontroll i flyttelasset og skal ikke se bortifra at en slik havner på stuebordet snart ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...