Gå til innhold

Dine mobiltelefoner - Nostalgi


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mine telefoner:

 

*Nokia 3510, første jeg tenkte når jeg fikk den: "Damn, jeg må kjøpe nytt deksel til denne! Æsj, burgunder :sick: ".. Det skjedde aldri, hehe. Grei telefon. Den holdt i to år og to måneder. Da begynte den å lagge litt, messa med alle meldingene mine og sånt. F.eks: så kunne den finne på å gjøre blande to meldinger, så jeg fikk en melding med halvparten av den ene og halvparten av den andre. Og så døpte den enkelte av meldingene i innboksen min om til navn fra meldinger i mine mapper. Teit.

 

*Siemens CX70, min nåværende telefon. Hatt den siden februar. Var super i starten! Hadde plass til over hundre bilder, nice og stor skjerm, gikk fort å bla og greier. Morsomt med blinkelys og sånt. Nå er den ikke så gøy lenger. Har fylt den til randen med bilder og videoer. Den er nokså treig til tider. Kameraet er treeeeigt!

Den gir bildene navn som DDMMÅÅ_TTMM.jpg, og så skulle jeg sjekke hva som skjer når man tar to bilder på et minutt. Dette ungår telefonen kjempebra! Det går bare ikke an! Den bruker 30sek på å lagre bildet, så får du beskjeden "vent litt" i 30sek til og så har det jo gått et minutt allerede. Eller.. Det er nesten sant, i hvert fall. Har ikke hatt noe særlig problemer med at telefonen låser seg. Mange som har skrevet i tester at telefonen låser seg hvert tiende minutt og greier. Min har låst seg to ganger på sju måneder. Har også hatt et vellykket dekselbytte etter at det forrige dekselet ble veldig løst og datt av til stadighet. Billig og enkelt.

 

*Min kommende telefon: neida, skal ikk skrive noe her..

Lenke til kommentar

min liste:

 

vår 1999 - Ericsson R-et eller annet

vår 2000 - Nokia 3210 (mister den etterhvert under russetida)

sommer 2000 - Siemens et eller annet

høst 2000 - Nokia 3410

høst 2001 - Nokia 8310

sommer 2002 - SE R600 (tror jeg)

høst 2002 - Nokia 7210

vår 2003 - SE T68i (?)....den med første med fargeskjerm fra SE

høst 2003 - SE T610

sommer 2005 - SE K750i

Endret av ridgea
Lenke til kommentar

Min liste:

 

- Nokia 3210 - byttet ut da min far vasket den i vaskemaskinen

- Nokia 3210 - kjøpte samme mobil igjen fra QXL

- Nokia 3310 - måtte byttes ut da denne hadde lagt på bunn av badestranden i 3 dager

- Nokia 3510 - forhåndsbestilte denne hos FlexiData (genialt å være den første med polyfone toner)

- Nokia 6610 - ble lei den forrige, og hadde den en måned før ble med å fyllabadet...

- SonyEricsson T610 - ble med på hypen rundt denne. Mistet under snøryddig av bilen min.

- Samsung E700 - genial mobil med mange morsomme lyder, byttet ut grunnet 12m fall fra skutesiden til KV Ålesund. (hadde idiotforsiking hos Elkjøp)

- Siemens S55 - lånetelefon fra Elkjøp = boss

- Samsung E700 - Elkjøpforsikring funket, fikk ny etter mye tull...

- SonyEricsson K750i - Beste telefon jeg har hatt, har den fortsatt...

- Nokia 6680 - Vunnet hos Telenor for beste selger i min butikk. Byttet i oppvaskemaskin.

 

Ekstrautstyr:

- Akono HBH660 - genialt headset til SonyEricsson

Lenke til kommentar

Husker ikke rekkefølgen men har hatt:

Nokia

- mursteinen

- 6110

- 6210

- 8210

- 3310

- 9210

- 9300

- 9500

- 6630

- 6680

 

Siemens

- Sl45i

- S25, tror jeg den het.

- SL55? (eggskallet)

 

Samsung

- E730

- E700

- Z500

 

Panasonic

- GD87?

 

SE:

- P800

- T610

- T68i

- Z1010

 

Nokia 6680 bruker jeg den dag i dag og trives med den

Endret av hermando
Lenke til kommentar
(liste)

Jøss, så mye dine telefoner har blitt utsatt for :ohmy:

 

Det verste som har skjedd med min(e) er et fall i gulvet i ny og ne.

 

Må legge til:

Broren min har en tendens til å ville leke med telefonen min selv om han har bedre tlf selv. Men jeg liker ikke at han leker med den, da han stort sett leser private meldinger. Men har river den ut av hendene mine så dekselet faller av. Og det førte til at dekselet etter hvert ble så løst at det datt av om man tok den opp av lomma. Har kjøpt nytt som sitter som et velplassert skudd :)

 

Hvordan i all verden er det mulig å la telefonen bli med i vaskemaskina??

Lenke til kommentar
Må legge til:

Broren min har en tendens til å ville leke med telefonen min selv om han har bedre tlf selv. Men jeg liker ikke at han leker med den, da han stort sett leser private meldinger. Men har river den ut av hendene mine så dekselet faller av. Og det førte til at dekselet etter hvert ble så løst at det datt av om man tok den opp av lomma. Har kjøpt nytt som sitter som et velplassert skudd :)

Hey, du har aldri bedt meg slutte :dontgetit:

 

Jeg røsker den ikke, dekselet faller av om man puster på det, jo... :p

 

Det er derimot jeg som røsker min mobil ut av dine hender :tease: :!:

Lenke til kommentar

Fikk i 2000 en svær Nokia, 3110, tror jeg. Kunne ha 25 ringetoner på den, det var jeg stolt av.

Rundt juni 2001 kjøpte jeg en Siemens M30, den var stilig, hadde rødt bakgrunnslys og en skjerm som kunne vise to linjer med tekst. Gode taster hadde den også.

Oktober/november samme året overtok jeg en Nokia 6150(?), husker ikke helt hva den het. Var en tidligere proffmobil iallfall.

 

Den vinteren byttet jeg til Nokia 3310 og var strålende fornøyd. Første telefonen min med bildemeldinger, vibrasjon og Snake 2.

I juli 2002 ble den ødelagt. :cry: Natt til 8. juli la jeg meg, var på hyttetur, og mobilen lå til lading på nattbordet. Rundt klokken ti den 8. juli våknet jeg av at mobilen pep, den lyden som kom når mobilen hadde lavt batterinivå. Rart, ettersom den hadde stått til lading. Fant senere ut at ledningen sto i på en merkelig måte. På skjermen kunne man bare se halve skriften, litt vanskelig å forklare. Den var iallfall ubrukelig. Da var det tilbake til Nokia 6150(?), for et tilbakesteg.

Jeg hadde selvfølgelig lyst på en 3310, men det var da jeg begynte å se mulighetene. Far skulle bytte ut sin Siemens S45, og den skulle bli kastet uansett, så hvorfor kunne ikke jeg bare ta den? Og det gjorde jeg. IR-port, "stor" skjerm, "mye" minne, diktafon, liten, fint design. Ok, det var vel bare en SL45 uten MP3-spiller, men likevel. Jeg var i himmelen. På høsten brukte jeg Siemens A50 rundt tre uker, forresten, men byttet så klart tilbake til S45.

 

I juni 2003, nesten et år senere, kjøpte jeg av en eller annen grunn Nokia 3510i. Hadde den i ti dager før jeg leverte den inn igjen.

Kjøpte så en Sony Ericsson T310 pga pengemangel. Hadde den en stund, men i desember begynte joysticken å bli dårlig, den var treg osv, brukte faktisk Nokia 3210 en liten periode før jeg kom på at det ikke feilte Siemens S45 noe, noen uker senere kom T310 fra reperasjon, og jeg måtte utnytte gratis MMS, derfor brukte jeg den.

 

8. mars bestilte jeg en Nokia 3660. 9. mars kom den i posten, nok en gang var jeg i himmelen, for en telefon, tenker da for meg som var vant med en treg og dårlig T310.

Etter en uke med buk, ble den stjålet. For et tap, men jeg rakk bare å sørge i to dager før den ble funnet. Tyvene hadde gjemt den, planen var å komme tilbake og hente den senere, men så langt kom de ikke. Heldigvis!

Jeg anmeldte saken, og ba om at telefonen skulle bli sperret, men det skjedde ikke før etter en hel måned. Så da jeg hadde hatt telefonen en måned etter at den ble funnet, så ble den altså sperret. Tok nærmere en måned å få den opplåst, i mellomtiden brukte jeg 3210.

I mai hadde en kompis lastet ned en MP3-spiller for Series 60-telefoner, han ba meg prøve det, og det fungerte bra. Helt til en dag da det sto ERROR på hele skjermen. Prøvde å fikse problemet i et døgn før jeg innså at det var ikke gikk, 3660 var død.

Jeg måtte ha en ny telefon, og det fort. Gjorde bare et "hastekjøp" og kjøpte Nokia 6670. Har hatt den siden 19. mai og er veldig godt fornøyd med den. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Har ikke hatt så veldig mange, så dette var ganske fort gjort.

 

telefoner.jpg

 

1. Philips Diga. Søppel [punktum]

 

2. Nokia 6110. Denne hadde jeg mens de fleste hadde 5110, så den var jo naturligvis utrolig kul bare pga dét! Verre ble det heller ikke da jeg investerte i sølv-deksel. Dette var vel muliggens også den absolutt første telefonen man kunne bruke til å laste ned ringetoner. Dette oppdaget jeg og en kompis ved en tilfeldighet da vi tastet feil i et forsøk på å finne et telefonnummer fra 1999. A-ha - Take On Me rulet gata!

 

3. Nokia 8210. Sexy liten fon. Ikke spesielt holdbar da. Plutselig stod det bare "Contact Service" i displayet. Det gadd jeg aldri, så jeg gav den heller til broderen som faktisk tok seg bryet med å levere den til service. Ny telefon fikk han.

 

4. Nokia 6210. God telefon. Kjøpte den i 2001 og den fungerer ennå.

 

5. Nokia 8910. Design på høyt nivå! Dette var penisforlengeren min. Jeg tror den var den absolutt siste high-end telefonen til Nokia som ikke hadde fargeskjerm (den har gråtoner). Irriterte meg litt at displayet var såpass dårlig (samme oppløsning som f.eks 5110) når f.eks 6510 hadde mye bedre display på tross av de kom ca samtidig.

 

6. Nokia 8800. Utrolig kul denne også, men mht utseende føler jeg ikke at porno-nivået når helt opp mot 8910 når utgivelsesdato er tatt i betraktning. 8910 var jo ikke nyvinnende når det gjaldt funksjoner, heller tvert imot! Denne har jo enkelte negative likhetstrekk, som f.eks kameraet på 0,48 megapixler er jo ikke helt i tiden. Derimot så har den jo et display som konker ut deriblant 6680, ja til og med bedre enn kommende N70.

Lenke til kommentar

Lista mi blir ikke like imponerende som andre sin men:

 

-Nokia 5110.

-Nokia 3210

-Nokia 3310

-Nokia 3330

Siemens et eller annet da 3330 ble kasta i veggen i sinne....

-Sony E T610i , Mista på festen den gangen jeg var så full at jeg ble bært hjem, pinligt!

-Tilbake til Siemens telefonen.

-Sony E k500

-Sony E k700 somtok natta.

-Tilbake til K500

 

Og venter nå på Samsung e720.

Lenke til kommentar

Jaja får vel skrive litt om mine mobiler gjennom de få årene da :!:

 

 

Det startet med en Nokia 3210 jeg fikk av en venn i 2003. Da var jeg elleve og var ganske fornøyd med denne mobilen.

 

Etterhvert forstod jeg at den ikke var så bra som jeg først trodde, så til julaften 2003 lå det en Siemens MC60 under treet som jeg hadde ønsket meg lenge.

Denne var jeg svært fornøyd med.

 

Etter 7 måneder ville jeg ha en ny mobil, så det ble en Siemens ST55 med Djuice kontant for 599,-! Denne var jeg også veldig fornøyd med:

 

VGA kamera, TFT-skjerm, 65'!

Men telefonen manglet også en rekke viktige funksjoner som Bluetooth, infrarød og MP3.

 

Etter ca. 2 måneder solgte jeg den for 600,- på finn.no.

 

SÅ hadde jeg en Siemens C45 som en midlertidig telefon mens jeg ventet på nokias jente telefon 3220.

 

Nokia 3220 lå under treet julaften julen 2004. En grei telefon men manglet også masse som f,eks bedre skjerm, MP3 infrarød, blåtann og bedre batterilevetid

 

Jeg hadde 3220 i 4 måneder før jeg byttet til SE S700i!

Denne var en utrolig lekker telefon spekket med masse funksjoner som MP3,blåtann,infrarød,tilgang til minnekort,1,3 megapixels kamera og en rett og slett HEFTIG skjerm! Men den ble rett og slett for stor for meg! Jeg byttet den ut etter to måneder med en Siemens CFX 65. Cfx65 er nok det dårligste kjøpet jeg har gjort. Treg, dårlig skjerm, ikke blåtann, ikke MP3 osv osv!

 

Så etter 1 måned kjøpte jeg en Siemens S65 til 1798,-. Denne var en grei telefon, men ble dessverre kjørt over av en bil rett etter den hadde gått i bakken.

 

Så nå i dag har jeg en Siemens SX1 som jeg er svært svært fornøyd med! Symbian,Minnekort, blåtann,infrarød,MP3 spiller, bra VGA kamera, kjempe bra skjerm og radio! Denne har jeg tenkt og ha hvertfall tenkt til og ha et år før jeg bytter til noe ny telefon! Takk ;)

Lenke til kommentar

Hvor skal jeg starte...

 

 

Det startet med at jeg arvet mors Ericsson GA628628.gif

 

Deretter fulgte jeg opp med min egen Philips Twist kjøpt på Rimi med kontantkort (200,-)pic_3_347.jpg

 

Deretter fikk jeg min første Nokia og abonnement kjøpt på Lefdal til rundt tusenlappen med Telenor. Kjøpte mye harry greier til denne i Sverige..:Dnokia5110.jpg

 

Husker jeg rett ble Siemens C35i neste offer fra Klart Svar til 1500 spenn med Netcomsiemens_c35.jpg

 

Ericsson T68i, kjøpte "billig" for kr. 4000,- i det den kom, angrer fortsatt på at jeg solgte denne..96s.jpg

 

Nokia 7650 som var første kameratelefonen min og vakte oppsiktnokia-7650.jpg

 

Nokia 8910i, griselekker telefon som kostet svin, men som ga meg mye glede, burde aldri ha solgtnokia8910i.jpg

 

Så begynner det å gå surr i hodet mitt, men kan jo nevne en del telefoner:

 

P800, P910i, T610, 6510, 6210, 6310, 6310i, 7210, 6230, D500, Qtek 8010, S65, T600, K750i,

 

 

Og i skrivende stund er en Samsung E730 på vei i posten! :w00t:

Man kan jo tenke på hvilke enorme summer som har blitt "kastet bort" underveis..

Endret av MaxCPU
Lenke til kommentar

Starta Julen da jeg gikk i 4. klasse :p Fikk en Siemens C55 av min mormor... Beste telefonen i hele VERDEN! :love: Min søster kjøpte den for 200-400kr. Ho klarte å miste den....

C55.jpg

-----

Min MC60 var da kommet i posten. Det er den verste, tregeste telefonen jeg har brukt.

Den hadde dårlige bilder og den knirket som kjeks!:!:

siemens-mc60-2.jpg

-----

Neste ble da Siemens CX65. Den virker som gull, MEN jeg vil jo helst ha noe nyere...

Siemens-cx65-1.jpg

-----

Har nå en ganske slitt og godt brukt Sony Ericsson W810i. Kjøpt ny for snart 2 år siden. Den har tålt det utroligste, fungerer enda som om den var ny. Men utseende er jo ikke helt godt.

12099b.jpg

-----

Har planer om en nokia telefon i nærmeste framtid. Enten en N82 eller en 6220 classic.

Endret av -Martin-
Lenke til kommentar

Skal vi se...

Kjøpte meg min første mobil i 1996. Da var det gjort for en som elsker elektronikk, duppedingser og MOBILER!

 

Panasonic G350

Ericsson GH318

Ericsson T1008(tror jeg den het. husker ikke)

Nokia 8210

Nokia 6210 x 2

Nokia 6310

Nokia 7210(Her begynner det å likne noe. Fargeskjerm og greier!)

Nokia 6100(liten og kjekk)

Nokia 6600(Symbian OS. Veldig bra)

Nokia 6230(Bra telefon)

Nokia 6230i(Bra telefon. Har denne fortsatt i tillegg til...--->)

Nokia 6680(Savnet etter Symbian OS ble for stort. Mulighetene er store her med å legge inn progammer osv. 3G er jo veldig bra! Har hatt den bare noen dager, men tror dette blir bra)

Endret av hqonline
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...