Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg installerte for en tid siden NOD32 på maskinen min fordi dette hadde fått veldig god omtale rundt om kring. Var forsåvidt veldig fornøyd med hvordan det fungerte, men det var et problem.

Når jeg starter en nedlasting med en torrentklient så stopper denne opp etter en liten stund. Hvis jeg så restarter nedlastingen så går den helt normalt en liten stund før den stopper igjen (Veldig irriterende).

Trodde først det var brannmuren som var problemet, men ha prøvd både Sygate og Zonelabs sin med samme resultat.

Er det noen som har vært borti lignende problemer eller som vet hva som kan være galt??

 

mvh

Thomas

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Åssen vet du at det er NOD32 som gjør dette da? Kan ikke Sygate og Zonelabs forårsake samme "feilen"? De fleste torrent-klienter trenger visse porter åpne for å funke ordentlig.

 

Men med det sagt, er det slett ikke umulig at NOD32 er synderen. Du kan prøve å deaktivere IMON-modulen og se om problemet blir borte.

Hvis det skulle være NOD32 som gjør dette, er det bare å gå inn i Setup for IMON og legge torrent-klienten til Exclusions (under Miscellaneous).

Lenke til kommentar

Jeg vet at det er NOD som er problemet fordi jeg har brukt eliminasjonsteknikken (forbehold om stavefeil :p ). Dessuten bruker jeg nå både Zonealarm og Sygate uten problemer, men nå sammen med Norton Antivirus.

Skal prøve å sjekke IMON instillingene, håper det funker.

Når det gjelder torrentklient så bruker jeg BitTornado, men dette spiller ingen rolle for jeg har prøvd tre forskjellige med samme resultat...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...