Gå til innhold

To skjermer i windows


Anbefalte innlegg

Har et Matrox G400 Max - Dualhead skjermkort, og har først nå fått plass på skrive bordet til å ta ibruk to skjermer! :smile:

 

Ønsker å bruke skjerm nr. 2 til mail, MSN og ICQ, men da får jeg et par problemer.

 

For det første, så når jeg f.eks. skal skrive en ny mail, og trykker 'new message' (Bruker Outlook), så kommer meldingen jeg skal skrive opp på skjerm nr. 1. Vil gjerne at denne skal komme på samme skjerm som Outlook ligger. Dette gjelder også når jeg skal skrive en melding fra MSN. Hvordan kan jeg løse dette?

 

Problem nr. 2 er ICQ. Jeg får ikke flyttet denne over til skjerm nr. 2, når jeg kommer til kanten av bildet på skjerm nr. 1, så blir det maksimert, og samme hvor mye jeg prøver så går det ikke... Har prøvd å installere Trillian, men det hadde samme problemen som ICQ. Noen tips her?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har også to skjermer, og det er mange programmer som har problemer med det. Dagens programvare er rett og slett ikke lagd med tanke på oss med flere skjermer.

 

Outlook bruker jeg ikke, så det kan jeg ikke hjelpe deg

med.

 

Trillian kan du flytte over til den andre skjermen hvis du slår av "Enable Docking" i contact list options. Har prøvd å få til det samme med ICQ, men det ser ikke ut som det er mulig.

Lenke til kommentar

Du velger i skjermegenskaper, hvilken skjerm som skal være hovedskjermen "1". Dette blir der hvor std. programmer åpnes. Vidre ekstra skjermer blir "2", "3" osv...

Noen programmer "husker" hvor de var når du lukker de, og vil da sprette opp der du vil.

 

Ellers er jeg enig i at det er kjinkig. Eneste jeg likte med to skjermer var photoshop, da jeg kjørte hovedvinduet på en 19" og menyene på en 15".

 

(Win2000 støtter opp til 10 skjermkort...)

Lenke til kommentar

Når det gjelder Outlook og åpning av vinduet "ny mail", så prøv å flytt dette til den andre skjermen.

Normalt sett skal outlook nå huske plasseringen og hver gang du trykker ctrl-n i Outlook skal dette vinduet plassere seg der.

 

Når det gjelder de andre programmene (ICQ etc.) så kan det være at du må slå av en funksjon som gjør at de automaksimerer i instillingene.

 

Så lenge at skrivebordet ligger over 2 skjermer, så blir dette styrt av windows 2000, og det skal ikke trenges støtte i de ulike applikasjonene du kjører, de skal kunne plasseres hvor som helst på skrivebordet.

 

Arcade

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...