Gå til innhold

SonyE med høyest feilprosent


Anbefalte innlegg

Molna er som vanlig ute med sin anti-SE propaganda, eneste som mangler er vel at Siemens er best.

Her snakker vi om en undersøkelse, ikke om personers egne preferanser. Mer snakk om person og ikke sak blir belønnet med advarsel.

 

Hold deg/dere til temaet.

 

Selv synes jeg det er positivt å se at det er undersøkelser som motbeviser myten om at Nokia har så forferdelig mye feil.

Her er Arhei ute med sin Nokia propoganbda igjen. Latterlig at han skal være moderator på et "liksomt" objektivt nettsted.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ting er sikkert er at Samsung er blitt mye bedre i forhold til di andre

.Mange undrsøkelser viser at di holder lengre en di andre.Se og Nokia har jo hatt

en god del feil med sine telefoner,det er jo allment kjent i tester og sånt.

det er jo bare og godta det.Samsung har jo kommet for fullt i det siste og får god

kritikk av annerkjente folk som virkelig har peiling på telefoner. :yes:

Lenke til kommentar
Har aldri hatt så mange problemer med noen telefoner, skjønner ikke at dere kan ha funnet så mange feil. jeg holder meg for det meste til Nokia, og har hatt svært lite problemer på de ca 10 mobilene jeg har hatt.. har heller ikke merket mye på de se telefonene jeg har hatt. virker som om noen her bare er interessert i å fremme sine egne mobiler? eller er det faktisk noen som tør å innrømme at de synes mobilen de selv eier har mye feil...?

Vel eg vet at SE k700i er en model med mye feil. det har vel egentlig vært ganske kjent.. men mobben er bra den når den virker :!: og siemens har eg ikke vært helt fornøyd med.. det faktum at eg måtte softvare oppgradere cx65 og s65 før eg

 

kunne bruke fx. mms og wap var jo bare dumt.. tlf. skal kunne brukes med en gang den er kjøpt! Men det er vel for mye forlangt disse dager.. største problemet med siemens er vel heller den labre bygge kvaliteten :mad:

Lenke til kommentar

I utgangspunktet er det gjerne samsung vi får tilbake fra sinte kunder.. Det slår nesten ikke feil, men stort sett alle samsungtelefoner kommer tilbake med problemer iforhold til nettverk.. Dvs at kunden har telefonen sin slått på, og full dekning. Alike vel blir innringer fortalt at kunden har slått av telefonen/eller sendt til telefonsvarer for avslått telefon.. Dette er også en av de VÆRSTE feilene, fordi man vet aldri når det skjer.. Pluttselig kan man gå en hel dag som even-venneløs, mens man har 15 meldinger på mobilsvar.. Man får jo da heller ikke meldinger, slik at når man skrur telefonen av og på drøsser det inn med meldinger fra mobilsvar.. Dette skjedde også senest med min Z500, og da bare etter et par dager! Vanligvis har det gått iaff et par måneder før denne feilen har oppstått på de andre samsungtelefonene mine.. Men men, får vel lære denne gangen og jeg har IKKE planer om og ta ut en ny samsung når jeg får tilbake denne fra ZODIAC som D.O.A.

Lenke til kommentar
Selv synes jeg det er positivt å se at det er undersøkelser som motbeviser myten om at Nokia har så forferdelig mye feil.

Hehe, myth busted :roll:

 

SYnes ikke Nokia har så mange feil, har bare hatt én feil på mine to telefoner ;)

 

Men SE er vel ofte ute på teknofronten, så da er det vel flere feil og hente der :)

Lenke til kommentar

Fint å se at nokia har bedret seg, ikke så mange år siden de toppen feil-lista. Selv om SE for øyeblikekt er verst så er det fint å se at den generelle trenden er færre feil på mobilene, forrige gang jeg hørte en slik statistikk var tallet høyere enn nå. Synes uansett at statistikken til f.eks expert, elkjøp og andre butikker er mer å stole på da nok endel brukere har mer "subjektive" feil enn virkelige feil...

Endret av Bamsemoms
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...