Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen med en kjapp Frost mage Rotation?

 

Heisann, et par ting utover det som er sagt: Ikke bruk noxxic. Angående ice lance procs er det ikke noe vits i å bruke de opp mot icicles, med mindre man spiller PvP trenger ikke sistnenvte telles/trackes.

Om du får deg nyeste 2-setbonus anbefaler jeg å alltid spare 1 ice lance-proc til enten etter du har brukt en brain freeze, eller til du må bevege deg, om du får 2 procs bruk en med en gang, brain freeze brukes også umiddelbart (jeg prioriterer det tom. over å refreshe bombe). Aldri kast ice lance uten proc!

 

Det ble kort og rotete men ja. Og angående level90 talents skal du kun bruke incanters ward, som nevnt hold den oppe hele tiden.

Anbefaler å sjekke ut icy-veins sine guider som gir et godt inntrykk av the basics! Så kan du begynne å leke med forskjellige builds og lignende når du bikker 540 ilvl.

Lenke til kommentar

Metaene er account-wide for loremaster. Men de enkelte er pr char, så du kan gjøre metaen på forskjellige karakterer så lenge du fullfører hver zone sitt achievement. Jeg har gjort pandaria loremaster ved å gjøre jade forest på min første 90, vot4f på andre, neste på tredje osv.

Samme som raid-meta, kan gjøre alle achievements på forskjellige så lenge de blir godkjent får du meta når alt blir lagt sammen :)

Lenke til kommentar

Det er jo gear jeg dreper dem for. Fikk 5 pieces i går, coins blir fort oppbrukt og tar evigheter å farme uten å drepe rares når man er ferdig med quests.

 

LFR er jo en måte å få gear på, men får sjeldent noe som er relevant for mitt spec.

Du vet at man kan sette "loot specialization" i LFR?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg klarer ikke å spille uten addons. Har brukt dem fra første stund, og siden jeg oppdaget UI packs (ikke så lenge etterpå) har jeg ikke hatt noe annet. Jeg synes det originale Interfacet er forferdelig upraktisk og klumpete. Men det er nå bare meg. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...