Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen her som spiller på haomarush?

Vek'nilash blir pve server og det er free migg til haomarush, så lurte på om jeg skulle server change.

 

Noe bra om denne serveren?

 

Spørs om du er horde eller alliance. Horde siden gjør det bra, mange high-end guilds etc. Alliance siden er vel mer eller mindre død om dagen.

Lenke til kommentar

Var ikke det en gang. UK HC.

Og jeg vet det ikke var jeg som sugde, når dpsen pulla mer, og tanken ikke holdt aggro på mobs. Og de gjorde akkurat det samme etter den første wipen i rommet med dragene. Andre gangen klarte jeg å holde de fleste i live (alle bortsett fra dps warrioren som alltid pulla aggro fra tanken, han fikk vigilance før første bossen da), og unngikk å i hvert fall få skylden med å pulle flere med å prowle til jeg kom frem til der de var. Men den samme fyren pulla ekstra igjen.

Men alt var jo min feil.

Endret av Isilme
Lenke til kommentar

Hadde en warrior som var på grensa til å stikke fra heroic-gruppa mi. "wtf, i haev more hp then u!!!" Så spurte han om jeg var crit-cappa. Det var jeg selvsagt ikke, men lurte jo han til å tro jeg var det.

 

Så blåste vi igjennom den latterlige enkle Occulus-heroicen, hvorpå warrioren dismounter fra dragen akkurat idet jeg puller bossen. Så han blir stående på bakken uten å gjøre en dritt hele fighten.

 

Og jeg hadde selvsagt dobbelt av Damage Done enn hva han hadde.

 

Protection Paladin er gøy. :)

Lenke til kommentar

HoR HC? Den er nice, blir alltid stressa når jeg er der på Discipline-presten min. (mest sannsynlig for lite spilltid på henne)

 

Jeg fikk også "Make it Count", noe som overrasket meg, da vi bare hadde to stk DPS og en tank som gjorde skade på sisteboss. Healeren (n4w!) valgte å ta Emerald Void-achievementen.

Lenke til kommentar

Blir småstressa jau, men var ekstremt bestemt på å klare dette for å motbevise den der healer og jenter som ikke får til noe. ;) Gjorde det som druid, kan tenke at den plassen er ganske stressende som disc. Jeg kan jo bare slenge ut HoTs i fleng, noe jeg synes er ganske hjelpsomt der. I hvert fall på den første bossen(e). Men har ikke spilt disc priest der, så skal ikke si noe om det i hvert fall.

 

"Make it Count" med kun 2 dps er jo awesome. Da gjorde dere en god jobb.

Lenke til kommentar

Disc-priest er som en Holy Paladin. Vi har et sterkt fokus på singletarget-spells, og AoE-healingen vår er... relativt lav. Så det er mye hurtig-klikking og kjappe valg. Deilig action, for å si det sånn. Når vi flykter fra Arthas er det også gøy, når folk plutselig tar 10-20k skade fra diverse ting.

 

Som en 50k Druid-tank, derimot, er det gørrendes kjedelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...