Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
^ Hvis noen er ute etter å robbe kontoen så ville jeg vel tro det er forferdelig dumt å tiltrekke seg oppmerksomhet ved å sparke alle guildmembers. Ser mer ut som en som går berserk i fylla, evt. en "kompis" som skal kødde... :roll:

 

Det viste seg å være en kar som hadde klart å komme seg inn ved å hevde at han var en alt av en offiser. I mitt guild har alle karakterene til hver offiser "officer" ranken. Så ja, det var tydeligvis en slags spøk. Guilden ble heldigvis ikke disbandet siden offiser bare kan kicke alle andre medlemmer bortsett fra andre offiserer. Så nå er det bare å invitere tilbake rundt 70-80 accounter eller noe.

 

Det som er litt dumt, for øvrig, er at de som har blitt sparket ut (inkludert meg selv) har mistet alle poengene som vi har spart opp i "EPGP" systemet, altså loot- systemet vi bruker. Jeg håper den som styrer med det der greiene kan finne en eller annen måte å føre tilbake poengene, eller noe.. :ermm:

Lenke til kommentar
Haha, poengene var "lagret" i member information?

 

Både i medlemsinformasjonen og i selve "Add0nen" som du laster ned.. Der står det mer detaljert hvor mye du har tjent, hvor mye greed- points du har osv.

 

Forresten; kan noen si meg hvor lang tid det vil ta meg ca. å grinde meg til exhalted med Aldor? Har 7731/1200 til revered nå.

Lenke til kommentar
Forresten; kan noen si meg hvor lang tid det vil ta meg ca. å grinde meg til exhalted med Aldor? Har 7731/1200 til revered nå.
Det absolutt raskeste, og minst kjedelige, er A gjOre daily quest, AH, kjOpe ut mark of sargeras. Hvis ikke kan du jo farme i deaths door i BEM, men det er kjipt(sA min bror gjorde det, jeg gikk for AH metoden ;) )

 

Edit: Har du gull er det jo bare A gA AH, sA gjOr du det pA 0,0 :woot:

Endret av Hans-O
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...