Gå til innhold

Er det AWP eller AWM i CS?


Anbefalte innlegg

Ja det er mange formeninger om dette emnet. Heter Arctic Warfare rifle i Counter-Strike Arctic Warfare Magnum (AWM) eller Arctic Warfare Police (AWP)?

 

Helst ingen "diskusjon" som "DET ER JO AWM DA DIN NOOB!" eller "FFS GIDD WHINE, DET HETER AWP!". Kom med saklige innlegg og en forklaring.

 

Jeg mener:

 

AWP:

  • Fordi det står "...with AWP" i console etter du har drept/blitt drept med våpenet
  • Fordi AWP opprinnelig har 10 kuler. Det har ikke AWM.

AWM:

  • Fordi det står AWM i buymenu.
  • Fordi den har kamuflasje maling (som de har i militæret og militæret bruker AWM).

Det blir deilig og få oppklart dette til slutt, siden jeg da bare kan starte og linke frem folk :).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er nabbgunnern.

Du vet... Valve prøver vel å få CS så relistisk som mulig (men fortsatt ikke veldig realistisk). I virkeligheten bryr faktisk terroristene seg ikke eller roper "loll noob hore!" til teammaten sin hvis han har en AW rifle. Det hjelper heller lite for politi eller andre styrker å whine om at han ene terroristen.

Det samme er det jo med skjold. Hvor mange ganger ser du på nyhetene at SWAT styrker stormer et hus? Da er det nesten alltid en person med skjold (han som går først, for å hindre at de andre på teamet blir truffet eller skutt. Jeg tviler på at gisseltakeren roper "jamen lol, det der er jo ikke lov nabb!".

Se litt av realiteten i Counter-Strike og ikke bare whine!

Lenke til kommentar

AWP, sier jeg..

 

Hvorfor? Vel, kort forklart. Skriver du awp i console, så kjøper du AWP. Skriver du awm, guess what? Ingenting skjer (om du ikke har laget eget alias for det). Og det står i patch-notes til Beta 1.0:

weapons: usp, glock, shotgun, m4a1, mp5 navy, TMP, awp, G3/SG-1 & FN M249 PARA

 

Videre utover det gir jeg egentlig faen. Om folk ønsker å si awm, så får de gjøre det.

Lenke til kommentar

Sosohal, kjeft om du ikke har noe bedre å komme med kthanks ;)

 

Jeg vil påstå det heter AWM, enkelt fordi det er det alle kaller det for tiden. Det står også "AWM" i buymenu, at Valve ikke har skiftet i console er dumt, men tror egentlig ikke de bryr seg :S

 

Og når vi snakker om det, hvorfor kan vi ikke bare kalle det sniper'n eller noe? :p Care om den heter AWM eller AWP? Valve har tydligvis prestert å blande begge både med tanke på navn, og utseende/ egenskaper!

 

gl

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...