Gå til innhold

Skal/skal ikke kjøpe Guild Wars


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så det er ikke slik som i Diablo2 at man kan finne "rares" og sånt? Er jo det som er en del av morroa, at man kan spille spillet til endgame, men så fortsette liksom, er det slik i Guild Wars? Eller er det slik at når man har gjort siste quest eller hva enn man gjør der, så kan man ikke gjøre noe mer? Annet enn PVP selvfølgelig..?

Lenke til kommentar

Når man er ferdig med sitt siste mission og har gjort alle quests så kan man fortsette, kan til og med ta missions om igjen! Gjennom hele spillet kan man gå tilbake til hvor man har vært tidligere...

Det som er enda artigere er at det vil ca. hvert halve år komme en oppdatering, det vil si nye missions og quests. Det kommer forresten en liten gratis summer-update med nye missions og quest no i august.

Resten vil koste penger, men oppdateringene vil være like store og lange som originalen. Det er rykter om noen nye proffessions også.

 

Er litt usikker på hva du mener med "rares og sånt", men gjennom spillet så vil du få en god del crap drop fra fiender, og innimellom få en del gull/lilla eller blå armors og weapons. Hvor gull er best, så lilla og så blå. Disse vil du kunne bruke no som heter salvage kit på og få diverse våpen oppgraderinger og evne oppgraderinger (runer).

Lenke til kommentar
Hm. Er det et MMORPG som ligner på Diablo 2, så vil jeg si at det er WoW.

Okey, hva med å begrunne det? Det er ofte lurt når man sier noe bastant vet du.

 

Jeg har spilt begge spillene (WoW og GW), og vil si et GW er det som har klart mest RPG preg over seg. Hvor er RP valgene i WoW? Du kan velge 6 classer, og 8 raser. Nå er rasene så like at det ikke telles (nesten). Da har 6 yrker, og innad de har du tre stier å velge mellom. Mens i GW har du 30 yrke kombinasjoner å spille på, og tilsammen gir de deg flere valgmuligheter enn WoW. Og alle som har spilt RPG (og Diablo II) vet at det og ha forskjellige muligheter er en stor del av å spille et RPG.

 

Det er mulig at du ikke regner GW som et MMo spill, men i slike sammenhenger er det et MMO spill, som stiller på lik linje med spill som blir shippet som MMO.

 

Og, spør trådstarter i det hele tatt om WoW ligner på Diablo II? Nei, han spør om GW er noe for han, noe som raskt tyder på at han har sjekket ut/spilt WoW.

 

Og, sist, hvilken bakgrunn har du for å si at WoW er spillet som ligner mest på diablo, har du spilt andre MMO's enn det? Har du prøvd GW?

 

Hjertelig hilsen Eirik/Zyfex. :)

 

Back to topic:

Ja, GW er et spill med mange muligheter. Bare tenk på følgende, først skal du velge ett yrke av 6, da er vi oppe i 6 valg, så andre-yrke, oppe i 30 forskjellige valg, så har du 300 spells (hvis du har to yrker), og kan kun ta med deg 8 om gangen. Vi begynner å få forholdsvis mange valgmuligheter nå?

 

Og, hvis du mener runs som med forskjellige "stier" å bygge characteren din etter, så har du det. Hverdt yrke har 4 eller 5 forskjellige stier innad i sitt eget yrke.

 

Men du får ikke den typiske RPG delen, altså det som vil si at hvis du er snill, så blir du slem hvis du stjeler. (Er i hvertfall slik i NWN.) Men jeg har noen kamerater som har spilt Diablo II, og som senere gikk over til WoW. Så kjøpte de GW. la meg vise nicket hans på MSN for tiden:

XXXX - GW = Diablo 3! (L)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Om du likte Diablo 2 med superitemene kommer du til å like WoW. Jeg sier ikke at GW er dårlig, men der er det ikke superitem. Og lordzyfex som lurer på hvor RP delen i WoW er, så lurer jeg på hvor RP delen i Diablo 2 er? Begge er like mye hack n slashspill.

Lenke til kommentar
Så det er ikke slik som i Diablo2 at man kan finne "rares" og sånt? Er jo det som er en del av morroa, at man kan spille spillet til endgame, men så fortsette liksom, er det slik i Guild Wars? Eller er det slik at når man har gjort siste quest eller hva enn man gjør der, så kan man ikke gjøre noe mer? Annet enn PVP selvfølgelig..?

 

GW er et utrolig artig spill, men det er ikke det du er ute etter. Etter endgame, er det PvP som gjelder. GW er ikke så itembasert som Diablo, og man vil fint klare seg med et veldig billig våpen. Det eneste som egentlig er vits å "farme" etter, er runer.

Lenke til kommentar

Guild wars er kjøpt, fikk spilt litt i går kveld, ikke så mye siden jeg måtte stå opp klokken 0500 i dag for jobb.

 

Liker GW ganske bra hittil, har gjort et par quest. Valgte Ranger/necromancer, men tror jeg skal starte på nytt å lage en annen hero. Lyst på magi og sånt tror jeg, kanskje elementalist/necro eller bare rett og slett monk/necro.

Lenke til kommentar

Er som sagt ikke noe vits å spille GW om og om igjen for å få bedre våpen/utstyr, ettersom det ikke er særlig stor forskjell på våpnene.

I tillegg får man lett tak i max stat/mods våpen fra "collectors" (lever inn 4-5 av et eller annet item som dropper fra monstre) så er liten vits egentlig. IMHO, det eneste du bør betale mye penger for på PvE character er max stat weapon mods, og selv disse gjør ikke stor forskjell fra eller til. (+5 energy vs. +3 energy f.eks.)

Om du absolutt vil spille PvE, er vel beste rewarden en sykt dyr armour, som har samme stats som en myyyyye billigere en, men som ser mye fetere ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...