Gå til innhold

Den store Huntertråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor tror du de gir faen i Druids??

 

Sånn som jeg ser på det når det kommer til hunters, holder de de nye talents/spells skjult lengre enn alle andre fordi kanskje Hunters åfr noe mer spesielt. Hvis du tenker over det har ikke Hunters fått noe nytt og spennende på lenge og kanskje de synes at vi endelig fortjener det

Endret av Luchy
Lenke til kommentar

Okay, dei gjer vel ikkje akkurat faen i oss.. Men det er eit par ting dei må ordne opp i.

Eg har trua på at druids får Stonecraw form frå wc3. Vi bør iallefall få den, sida druids har det orginalt. For dei som ikkje veit kva det er, er det ein flygeform.

Resto treet vårt er flott, der trengst det egentlig ingen endring. Balance? Kunne lett lage alt nytt. Feral? Joda, men vi trenger ein måte å stunne på i cat form der vi ikkje må vere i stealth!

 

Og ein ting til: Det må komme eit endgame sett til feral druids og.

Endret av TheOneAsk
Lenke til kommentar
Jeg holder nå på med en lvl 29 twink hunter... Så lurte jeg på om noen kunne linke et build, der jeg får max damage ut av en lvl 29 :)

 

Takk på forhånd

6847822[/snapback]

 

Jeg hadde en 29 hunter (har sluttet å spille nylig) og min erfaring er at det ikke er skaden som er problemet, det er det å holde seg i live. Jeg brukte en ren marksmanship build som beskrevet over (helt lik), men hadde nok respeccet til survival om jeg skulle ha fortsatt: 3 humanoid slaying, 2 deflection, 5 imp wing clip, 1 deterrence, 5 survivalist, 3 surefooted, 1 trap mastery.

 

Et par tips som kanskje kan hjelpe: Hold alltid øye med hva som skjer rundt deg. Når noen nærmer seg deg, vurder å flytte på deg heller enn å gjøre slutt på den du skyter på. Plasser freezing trap så ofte du kan (spes rett før du starter et angrep) og ta ett steg kjapt til siden i det du legger den for å skjule hva du gjør. Om du står rett på trap er det nær umulig å fjerne den (rogue). Net-o-matic og tidal charm er svært bra trinkets. Stunbomber er kjekke å ha. Planlegg hva pet du skal ha tidlig nok. Selv de som jukser eller er lure blir tatt av track humanoid :!:

 

mvh Are

Lenke til kommentar

Bare lurte på en liten sak.. Jeg dinga nettopp 60 med hunteren min, og sliter egentlig litt med å få meg grupper til instances som scholo og strat. Tenkte å begynne å prøve på å få tak i litt tier 0,5 stuff, men det virker som om det kan ta en god stund! I Guildet mitt er vi ikke mere enn 15-20 lvl 60, og mange av de levler alts/twinks om dagen. Prøver derfor på randomgrupper, men virker som om huntere ikke er spesiellt populære i slike grupper? Noen andre som har synspunkter på dette?

Lenke til kommentar

Huntere er ikke populære i PvE fordi vi er verdiløse. Mages kan gjøre mer damage, har bedre CC og de kan forsyne gruppen med mat og drikke. Og rogues, shamaner og druids vil helst slippe huntere fordi de er redde for den velkjente "HUNTER ITEM! *roll*"-situasjonen, for ikke å snakke om at det er så utrolig mange huntere; vi er de nye rogues. Det faktum at nesten alle servere har cirka ørten hunter-bots hjelper heller ikke.

Endret av Skarstad
Lenke til kommentar

Du kan trøste deg med at huntere kan gjøre det fantastisk bra i PvP. Hvis du finner deg et bra PvP-guild kan du ha det utrolig gøy i Battlegrounds, og samtidig skaffe deg meget bra utstyr for en billig penge. Jeg tror du kan skaffe alt du trenger av armor på en slik måte, men i hvert fall ett våpen må du kjøpe på AH eller gjøre instance for å få.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...