Gå til innhold

Den store Huntertråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fizzwidget Hunter's Helper er en fin AddOn for nybegynnere som ikke veit hva slags Abilities som kommer med de forskjellige pets osv, ta en titt. Du finner også Fizzwidget Feed-O-Matic som er en AddOn som gjør det veldig lett for deg å mate dyret ditt.

 

Også så jeg at det var en som lurte på om 55g var dyrt eller billig for Beaststalker's Bindings. Jeg kjøpte mine for 4g for noen dager siden, og det er stort sett rundt den prisen de pleier å ligge på (varierer veldig fra server til servere dog). De andre delene av settet er mye dyrere, men de er også bedre.

Endret av DemoNsouL
Lenke til kommentar
Fin build Luchy, men jeg ville fyllt ut humanoid slaying og tatt deterrence (kan redde deg av og til om du drar aggro og FD blir resisted/er på cooldown).

6642822[/snapback]

jeg har i Dragon slaying fordi jeg er i BWL.

 

Det du sier der høres bullshit ut luchy.. Å utføre perfekte 10- eller 9 sekunds rotasjoner med Aimed og Multi er det som gir høyest "sustained dps".

6643027[/snapback]

hva er det som er så bullshit? du skyter aimed shot og Multi-shot når du kan, annet enn det så gjør du det du kan får å gjøre dmg. men hvis du har en så mye bedre metode så kan du gjerne si den :hrm:

Endret av Luchy
Lenke til kommentar

Altså, mye mulig du vet hva du gjør, men å bare anbefale det du sa til en som leter etter tips angående "max dps i instances"?

 

Edit: Også, er det jo slik at enkelte våpen foretrekker nisekunds rotasjoner, mens andre 10 osv. MEN, dette er nå ikke jeg så stø på, ettersom jeg ikke er 60 enda. Liker dog å studere klassen min ;)

Endret av M@R7!N
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...