Gå til innhold

Irritasjonmomenter i War of the Worlds *Spoilers!*


Olethros

Anbefalte innlegg

Greit at man skal "tilpasse" seg filme for å få best mulig innlevelse, men da slutten kom trodde jeg det var mer igjen. Jeg satt liksom der i kinostolen og gispa. Ble vel bare litt sjokkert på en måte, trodde det skulle være mer. Men effektene og skuespillerne skal dem ha for!

Endret av Alderon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tilbake til tripodenes ødeleggelse. Så vidt jeg veit, flyter ikke organismer rundt i lufta. Luft består av over 90% nitrogen, noe oksygen og resten er andre såkalte drivhusgasser. Hvordan kom de små organismene seg først opp i lufta opp til tripodene, så inn i dem, og så ta kverken på aliensa? Latterlig.

 

Lufta består av 78 % nitrogen, 21 % oksygen og resten drivhusgasser ;)

 

Uansett, så synes jeg filmen starta veldig bra og underveis var det spennende. Men slutten var veldig dårlig. Det er den som ødelegger hele filmen i å nå en god karakter. For det første var den altfor brå. Det var liksom ikke noe klimaks i filmen, og for det andre så var den så lite gjennomtenkt. Hvis romvesene hadde forsket på jorda i millioner av år og planlagt et angrep (og var langt mer inteligente og teknologiske enn menneskene) burde de da for guds skyld ha vist at jorda består av en haug med mikroorganismer, som kan true deres eksistens.

Endret av Kurt P
Lenke til kommentar

Det er jo en hollywood film, ment for å underholde.

Tror neppe den er ment for at forskere med kunnskaper til å konstruere en warpdrive på soverommet skal analysere den.....

 

plukk opp hvilkensomhelst hollywood film og analyser den slik og du finner akkurat like mye feil...

 

det er en sci/fi-film,ikke en dokumentar..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...