Gå til innhold

Minne til bærbar.


cico

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har en "gammel" fujitsu siemens bærbar pc. Jeg har lyst å oppgradere den med litt mere minne. (Fra 128 til 256, har kun en minneplass).

 

Først bestilte jeg en kingston 256mb brikke 133 mhz. Maskinen støtter egentlig bare 100mhz men regnet med dette vil klokke seg ned av seg selv. Da jeg installerte brikke ville ikke maskinen starte i det hele tatt. Ingenting skjedde da jeg trykket på startknappen. Jeg tok ut denne brikken og satte i den gamle og da fungerte alt.

 

Jeg tenkte dette skyldes dette med 133 / 100 mhz, så jeg bestilte en ny brikke som var 100 mhz, men resultatet er akkurat det samme. Er maskinen så kresen at den kun aksepterer orginale ram? Alle forsøkte typer er av type Kingston, som også lager de orginale minneebrikkene. Den orginale er så dyr at jeg ikke har lyst til å prøve den... Noen som har noen ideer til hva som kan være galt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må finne en brikke som ikke bare støtter samme bushastighet (100mhz), men også opererer på samme spenning og har samme CAS-latency som den originale. Fikk det samme problemet selv, men det retta seg da jeg kjøpte brikker som hadde samme specs som de originale. Hvilken produsent du kjøper av, har veldig lite eller ingenting å si.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...