Gå til innhold

blei dyttet inn i en middels ny mercedes = bulk.


VegardStr

Anbefalte innlegg

Det hjelper ikke at du og han ikke mener det er hans feil, juridisk sett er det nok det...

nei.

 

hvist jeg har en bil parkert på en parkeringsplass og noen dytter denne inn i en annen bil , blir det da min feil at sist nevnte fikk en bulk ? nei

 

dermed kan man heller ikke si at det er "min" feil at jeg ble dyttet inn i en bil

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han som dyttet meg har påtatt seg all ansvar for at eg blei dyttet inn i bilen, men siden det var på em skoleutflyk har eier av bilen snakket med rektoren på skolen og sagt at skolen har litt ansvar i dette, + at han som dyttet meg prøver at Pizza stedet skal få litt ansvar, siden reklameskiltet som traffi bilen (og eg veltet inn i) sto for nærme veien (og ikke på området som Pizza stedet eier.

 

Så saken er så og si oppklart fra min side, men eier sa at hun hadde nummeret mitt hvis det skulle vær nokke mer, men eg kommer aldri til å betale noen ting hvis hun krever det, fordi eg er jo uskylding med i dette.

Lenke til kommentar

Tror faktisk det spiller en mindre rolle om du skriver under eller ikke. Du er bare 16 år og kan faktisk ikke sette deg selv i gjeld. Når det er sagt må en vel lese hva en skriver under på. Hvis skademeldingen sier at du ble dyttet av person x inn i bilen er det vel greit.

 

Uansett, les gjennom og få pappa til å lese.

 

Selv om du ikke er myndig kan foreldrene dine bli erstatningspliktige, men aldri i denne saken.

Lenke til kommentar

Om eier av bilen er redd for fargeforskjell når det skadete området skal lakkeres opp så kan hun klage til verkstedet i så tilfelle, du skal ikke stå ansvarlig for å dekke en hellakkering. Får hun fargeforskjell er dette noe hun må ta opp med verkstedet.

 

Og siden du er 16 år prøvde hun nok å utnytte situasjonen litt når hun krevde hellakkeringen.

 

Ringer hun deg tilbake så la henne snakke med moren eller faren din, det vil nok hjelpe :thumbup:

Lenke til kommentar
det er på karrosseriet (rammen, elle rka det no enn kaller  seg for), så det er ikke bare en skjerm.  og hun krever hele bilen opplakert igjenn, siden lakken va helt 100% perfekt fra før og derfor vil hun ikke ha mulige lakk farge forskjeller.

Urimelig krav, en god lakkerer klarer fint å lakkere en del uten at det blir fargeforskjell, om ikke bilen har en meget spesiell eller slitt farge.

 

Jeg lakkerte kun bakskjermen og fram til A-Stolpen og klarer umulig å se noen som helst fargeforskjell.

Jeg mener også at det er urimelig å kreve hele bilen omlakkert. Har for tiden sommerjobb hos et bilfirma, der jeg er klargjører. Har sett mange biler som bare har blitt lakkert delvis, og det er nærmest ikke mulig å se forskjell. Dog klarer han ene på verkstedet det, men så har han også da vært i gamet i mange år, pluss at han må se rimelig godt etter.

 

EDIT: Synes egentlig at hun damen virket grinete, jeg. Skolen kan da for pokker ikke ha ansvar i denne saken? :dontgetit:

Endret av tor_erik
Lenke til kommentar
Det med pizzastedet er litt drøyt synes jeg. Greit nok, de har kanskje plassert skiltet litt langt ut på fortauet, men tror du ikke folk blir sure om de plasserer det midt på for eksempel? Man skal jo for det første ikke dytte noen inn i det skiltet uansett.

finnes faktisk lover om plasering av reklameskilt , di skal ikke stå for nært veier , ikke være til hindring for folk ol

 

ved sterkt trafikerte veier er det ikke tilatt med reklameskilt ( tenker da på veier som begynner på E )

Lenke til kommentar

Jeg har presentert et lignende case for min far, dog glemte jeg pizzaskiltet.... Han mente at det ikke var noen opplagt skyld, og at det ville bli en vanlig erstatningssak der man bla. måtte ta stilling til om dytting var fremprovosert ol.

 

Per deff. er det visstnok bilen som har skylden mente pappa først, men denne dyttingen gjør det mer interresant. Om det hadde vært et rent uhell hvor noen snublet ville visst juridisk sett bileier ha det fulle ansvaret. Men i realiteten er det sjeldent slik.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...