Gå til innhold

K600i kommer snart ?


Anbefalte innlegg

:roll: I følge SE sine sider kommer K600i snart. I og med at høyhastighet på nett er vesentlig for meg i jobb, forventer jeg meg mye av denne telefonen. K750i skuffet desverre stort med hensyn på Edge som virkelig går unna, ref til min nåværende 6230. Å bruke Gprs og Edge er som å bruke et analogt 56k modem og ADSL. Sitter ofte i nærheten av en HotSpot og det er greit å få med seg vedleggene på flyet. MEN, MP3 står det vel egentlig INGEN ting om, har dette gått ut til fordel for radio? Og....har den SE OS eller blir det en symbian ? Det er vel bare å vente og se. :w00t: Endret av geirandreo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne er feilpostet, og flyttes til Rykter og Nykomlinger. Ta en kikk på forumseksjonene før du poster igjen.

 

Først og fremst tror jeg K608i er forbeholdt en operatør som ikke er basert i Norge. Her i Norge får vi derimot samme modell med annet navn, K600i. Den har ikke symbian.

Lenke til kommentar

Lekte med den på Elektrofil. En av de peneste jeg har sett dette kvartalet. Ligner litt på premini. Den har ikke minnekort, noe som er en nedtur. Tastene var ikke opphøyd i det hele tatt (ikke alle hvertfall) og derfor var den litt rar å taste på, men det kan jo tilvennes. Ellers inneholdt den det meste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...