Gå til innhold

Programmer.no = MS only.no ?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Ville bare si mitt syn på det jeg mener er overdrevet antall ms artikkler i forhold til annet software. Siden heter jo programmer.no og det finnes software fra andre en ms.

 

Ser idag at det står om nye Be og Fedora, bra saker. Fint dere skriver om sånt. Kunne bare ønske det var mer om andre en ms.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har seg slik at det store flertaller av brukerne av programmer.no bruker en versjon av Windows, og derfor er de fleste artiklene om Windows/programmer til Windows.

 

Når det er sagt så vil jeg si at jeg er enig med deg, det kunne godt vært flere artikler som omhandlet andre ting enn Microsoft sine produkter.

Lenke til kommentar

Takk for tilbakemelding. Det kjem nokre litt lengre sakar om alternative operativsystem i løpet av sommaren. Meir om det vil eg ikkje sei akkurat no.

 

Det blir nok uansett ei overvekt på Windows-stoff, sidan dei aller fleste av våre lesarar faktisk er Windows-brukarar.

 

Om det er anna stoff du ønsker at me skal dekke, så send oss ein e-post når du ser det? E-post-adressa er <fornavn>@programmer.no; sjå signatur for <fornavn>... ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det er bare så trist at programmer.no slukte hele alinux.no før den kom igang da. Å skylde på at "nesten alle bruker windows" blir dermed litt feil, ettersom programmer.no også bør ivareta ansvaret om å dekke nyhetsbildet som ville vært dekket av alinux.no.

 

Slik det er i dag er så og si alle nyheter enten Windows/Microsoft-relaterte eller så er de OS-uavhengige. Det finnes noen unntak som faktisk er relaterte til et annet OS enn Windows, men de er det svært få av.

 

Jeg utfordrer redaksjonen til å hanke tak i gode gnu/linux/*bsd/mac os/[hvasomhelst != windows]-skribenter og ofre mer ressurser på å lage nyheter som også dekker disse områdene.

 

Hva gjelder Mac og GNU/Linux har dere ingenting å stille opp med mot mac1.no og linux1.no, så Windows-vridde dere er i dag. Da er det kanskje ikke rart dere ikke får annet enn lesere som er Windows-brukere, eller hva? På tide å ta opp konkurransen kanskje?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Det har seg slik at det store flertaller av brukerne av programmer.no bruker en versjon av Windows, og derfor er de fleste artiklene om Windows/programmer til Windows.

Eller er det slik at nesten alle artiklene handler om windows-programmer og derfor er det store flertallet av brukerne windows-brukere. :hmm:

Lenke til kommentar

Nå er all tvil over i hvertfall. Dere nevner jo ikke os x 10.4.2, men ny notmail(hotmail) nevner dere. Hvorfor ikke bare bytte til www.ms-only-programmer.no ? :)

 

Måtte være litt spydig her da jeg ble skuffet over dette.

 

 

Kunne det vært mulig å kanskje skrive noen små artikler for programmer.no siden? Skrive litt om os x da jeg bruker mac mesteparten av tiden?

Endret av msulland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...