Gå til innhold

Flash av bios feilet


mad-t

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Etter å ha flasha bios på mitt nye hovedkort (Shuttle AK35GT2 v2.2), var skjermen svart etter reboot. Hadde lasta ned nyaste fra Shuttle´s sider. Skulle skjekke om det var rett bios, men vart litt i stuss. På nedlastings sida til Shuttle stod der ett eller anna om at kun Award bios som kunne flashes med "self-executing auto bios flash file" og med hovedkortet fulgte det med Award Flash Utility (som eg brukte), så eg gjekk ut i fra at det var Award bios på kortet. Når eg tok ut kortet såg eg at det stod PhoenixBios på chipen, har det noko å seie? Fila låg under "AK35GT2 v2.x".

 

Til slutt, har dere nokon gode råd? Har prøvd: -resette bios, -annen cpu, -ta ut ramen og sette den godt på plass igjen, -tatt ut ramen og starta, -tatt ut bateriet, -tatt ut alle pci-korta men ingenting ga resultat. Bios leser heller ikkje fra floppy, så det går ikkje ann å flashe på nytt.

 

Har søkt litt på forumet her ut å finne tilfredstillende svar.

 

På forhand takker eg for all hjelp. Hadde nettopp fått kortet og har ikkje testa det (ganske frustrerande). Oppgradering av bios er bare gammal vane.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...