Gå til innhold

Hva synest dere om kontrollene til PS3?


7wis7

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

PS3 sine så jo litt pussige ut, men det er jo godt mulig at de er gode å bruke alikevel.

 

Men jeg tror XBox sine nye blir knall; det er jo bare en liten videreutvikling av dagens kontrollere, og disse synes jeg er supre; de to trinnløse triggerne er noe jeg virkelig savner på andre kontroller.

Lenke til kommentar
Off... Triggere er nyttige i skytespill, men gud hvor jeg hater de i bilspill! Misser all kontroll når jeg spiller bilspill med triggere på Xbox..

Heh - for meg er det akkurat motsatt; føler at jeg virkelig har kontroll når jeg kan velge hvor mye jeg skal bremse/gasse. Det gjør mye for et spill å kunne gi akkurat passe gass/brems istedet for at det blir enten full gass eller ingenting.

Lenke til kommentar

jeg har litt store hender, og har derfor alltid digget formen og størrelsen på logitech sin trådløse kontroller til PS2, og jeg har aldri klart å venne meg helt til xbox sine kontrollere.. Derfor tror jeg at det kommer til å være noen lunde likt med xbox360/ps3, at jeg kommer til å like best playstation sine, Men jeg vil ikke påstå noe som helst før jeg har holdt begge i henda, og helst spilt et par timer med begge...

 

Er controllerne til Revolution vist frem=

Lenke til kommentar
de to trinnløse triggerne er noe jeg virkelig savner på andre kontroller.

Off... Triggere er nyttige i skytespill, men gud hvor jeg hater de i bilspill! Misser all kontroll når jeg spiller bilspill med triggere på Xbox..

I all verden. De er jo først og fremst for bil/motorsykkel spill. VIl anbefale at du prøver å venne deg til det, de gir en mye bedre kontroll over gass og brems.

Selv orker jeg nesten ikke spille racing spill med dual shock f.eks, er helt avhengig av triggere.

 

Teit at Sony ikke ser ut til ha triggere denne omgangen heller enda alle andre nyere konsoller har hatt dem. Dreamcast, Gamecube og Xbox. :no:

Endret av Fedorov
Lenke til kommentar
kontrollene til PS3 er nok utviklet til og kapre kvinnemarkedet, tenk nå bare den bananen med vibrasjoner på full guffe. blir nok en slager skal dere se.

haha, av en eller annen grunn tenkte jeg på akkurat det samme da jeg så den :innocent:

Det værste er jo at det sikkert er det som er meninga...! :dontgetit:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...