Gå til innhold

Kk88 - er det trygt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har brukt KK88 gjennom jobben et par ganger. De driver veldig seriøst etter min oppfatning. Måtte også betale på forskudd, før de sendte ut varer. Fikk varene veldig raskt til tross. Har ingen betenkeligheter når det gjelder dem generellt.

Et annet godt argument, er vell å spørre seg selv: Hadde IBM brukt KK88 hvis det var noe som helst useriøsitet i firmaet ??? I think not :)

 

-z00l-

Lenke til kommentar
Skal nå bestille 2 stk tastaturer til IBM X40 som jeg har bestilt fra USA, og har blitt henvist til KK88 av IBM. KK88 er ifølge deres egen website en "premier partner" innen datautstyr til IBM-maskiner, men de krever forhåndsbetaling av sine produkter... Er det trygt?

Velg en annen leverandør hvis du er i tvil. I følge IBMs websider er det 79 Premier Business Partners i Norge. En del av disse er store gode firmaer, og du kan sikkert finne en i nærområdet ditt også.

 

Et annet godt argument, er vell å spørre seg selv: Hadde IBM brukt KK88 hvis det var noe som helst useriøsitet i firmaet ??? I think not

Ville snudd utsagnet jeg da, KK88 bruker IBM. IBM driver ikke detaljsalg og de selger derfor til firmaer som KK88 som selger videre til deg.

 

trygt er det defiitivt, og de er eneste ibm partner i norge. spammingen deres har jeg ikke noe erfaring med, da jeg kun har kjøpt fra dem gjennom firma.

IBM er et av verdens største datafirmaer. Tror neppe de kun har EN partner i Norge, ihvertfall ikke en liten bedrift med under 15 ansatte. ;) Gå på IBM Partner World og søk selv...

 

PS! Om det stemmer at KK88 driver med spam eller ikke vet jeg ingenting om. Driver de derimot med spam er det til alles beste at de finner ut at slik markedsføring ikke er ønsket.

Endret av rozon
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Godt å høre. Har en gode tone med de som jobber der. I og med at jeg har bestilt 3 T40P maskiner(2 år siden) gjennom dem og betalt alle på forskudd. Fikk en veldig god pris, i tillegg til datateam rabatten.

 

En seriøs butikk som det bare å handle hos. At de muligens spammer påvirker ikke helt salgsmåten dems.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...