Gå til innhold

Dell 20" Widescreen eller Apple 20"


2ern

Anbefalte innlegg

La inn bestilling jeg og. Blir å pakke fint inn i sekken når jeg engang returnerer til Norge.

609 euro var til å leve med og har blitt drittlei den lille plassen som er på den 192 jeg har i dag.

 

Ville først ha en større en, men etter at DELL satte opp prisen på 24" med 450 euro var det totalt uaktuelt. I dag får en jo 2 1&2 20" for den prisen.

 

Satse på at de vil selge til meg selv om jeg brukte Norsk VISA, og vil ha den levert her.

 

Om ikke får jeg ta en telefon i morgen

 

*glede seg til ny skjerm er i hus*

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sitter selv med en 2005FPW som jeg har hatt siden den kom i vinter, og tenkte jeg skulle dele mine erfaringer med den. Jeg har uansett ikke angret ett sekund på at jeg kjøpte den -den er perfekt til både spilling, browsing og bildebehandling. Utrolig klart bilde og god oppløsning på den.

 

Størrelsen på den er ikke så ekstremt stor som man skulle tro -i høyden er den ikke mer enn 26 pixler høyere enn en 17" LCD men tro meg det tar den igjen i bredden. Og som en nevnte her er øynene til menneskene skapt for å se horisontalt og ikke vertikalt.

 

Eneste jeg kan påpeke er at man ikke alltid kan sette ett bilde (som man har tatt selv med digitalkamera f.eks) som bakgrunnsbilde uten at det strekkes, og dersom man velger å sentrere bildet mister man av og til litt i i sidene og høyden så lenge man vil at bildet skal fylle skjermen. Men det er også det eneste jeg kan klage på.

 

Det følger med både VGA og DVI kabler i esken, men personlig skal jeg bytte ut DVI kabelen med en kabel med bedre kvalitet (men desverre også dyrere) og som har Dual DVI. En lenke er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd, så om man sitter med X800XTPE kort og 2005FPW er det dumt om kabelen ikke holder mål.

 

Spilling på skjermen er en drøm. Man har utrolig bra oversikt i FPS spill, og Half Life 2 som er tilpasset widescreen både i 16:9 og 16:10 er verdt å spille igjennom en gang til om du runda det først på en 4:3 skjerm. Å gå tilbake til vanlig 4:3 skjerm kommer jeg nok ikke til å gjøre frivillig.

 

Når det gjelder BF2 (Demoen, kan ikke uttale meg om fullversjonen enda) så støtter den ikke 1680x1050 oppløsning og heller ikke kan man enable widescreen mode. Men det virker som man kan spille det like greit på menyens standard-oppløsning uten at det strekkes noe.

 

Samme med Joint Operations, heller ikke der kan man sette oppløsningen til 1680x1050 men man kan enable widescreen mode i oppsettet.

 

For å se screenshots, tips om patcher for å kjøre gamle spill i 16:9 eller andre spørsmål man har angående å spille på widescreen skjerm anbefaler jeg å sjekke ut Widescreen Gaming Forum.

Endret av Cluster1
Lenke til kommentar

"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 + +szx 1680 +szy 1050

 

 

 

Prøv det i snarvegen til bf2, så skal du sjå det blir andre boller.

Ingame, så viser menyene 1024*768, men om du trykker på skjermen din sin tast for og få fram menyen så vil den vise 1680*1050, som er korrekt.

Lenke til kommentar
"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 + +szx 1680 +szy 1050

 

 

 

Prøv det i snarvegen til bf2, så skal du sjå det blir andre boller.

Ingame, så viser menyene 1024*768, men om du trykker på skjermen din sin tast for og få fram menyen så vil den vise 1680*1050, som er korrekt.

Genialt :thumbup:

Lenke til kommentar

da var skjermen her... la inn bestilling på mandag, tirsdag ble den sendt og nå er den her.

(DELL er raske i Irland ser det ut til)

 

*ser litt frem til å stikke hjem fra jobb nå ja!*

 

legger inn erfaring i morgen tenker jeg.

 

bare håper at den ikke har døde pixler eller lignende.

 

Da var første kveld med nyeskjermen tilbakelagt. Erfaringer så langt.

 

Godt pakka og fikk med både vga,dvi og en usb kabel for portene på skjermen.

Overraska over hvor solid den virka bygget. både skjermen og selve foten. Ingen knirking og plasten rundt skjermen virker veldig solid og trygg.

Positivt at en kan ta av foten uten noe skruer eller lignende. Bare trykke inn en knapp, så kan en ta skjermen av. Starta opp og skjermkortet (Sapphire x800XL) kjente igjen oppløsningen uten problem. Første som slo meg var at den er mere blåaktig i fargene en det min kjære 191T er.

Siden jeg ikke har spill som takler 1680*1050, to jeg en lang runde med Spellforce istedet (3 timer). Satte opp skjermen sånn at den kun viser oppløsningen til spillet og ikke strekker det ut.

Kjempefornøyd og ser mye bedre ut en på 191T. Sikkert pga litt mindre pixelstørrelse osv.

Kunne ikke oppdage noe skyggeeffekt i dette spillet, men så går det ikke så raskt heller. Fyre opp Doom3 i kveld og se hvordan det ser ut.

 

Uheldigvis hadde den, etter det jeg kunne se, 4 døde pixler sånn omtrent. 3 i rekke helt til høgre, som synest når jeg har hvit bakgrunn, og en nede til venstre som også kun kan sees med hvit bakgrunn. Med litt fargeprakt på skjermen kan jeg ikke se de.

 

Sjekka og med et svart bilde i photoshop og tok fullskjerm. Fant en lysende blå pixel og en som virka nesten "halvdø". Ser heller ikke de på annet en helsort bilde.

 

La merke til at det er ganske mye bakgrunnslys i nedre venstre hjørnet. (Faktisk mer en det som jeg har på 191T).

 

Men til den prisen, må jeg si meg fornøyd med skjermen.

Endret av Stonescream
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...