Gå til innhold

Akam.no: Er akam sponset?


Anbefalte innlegg

Det provoserer meg veldig at akam har så lite bredde på sine tester. Her har jeg gått og gledet meg som en unge på en test av casio exilim ex-z750 som har fått kraftig oppgradering på megapixler og opptik. Men neida, her ser jeg kamera etter kamera kommer før. faktisk er vel casioen i ferd med å bli gammel nå. Canon ixus 700 derimot.. det hadde vel alle testet før det var på tegnebordet?? nei, nå kjøper jeg bare casio av ren protest

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har vel mer å si at Canon har mye mer resursser, og kan sende ut 1000vis av kamera slik at de blir testet. Liknende skjedde med Pentax sitt 750Z. Det tok år og dag for det ble testet noe som helst sted. Pentax hadde ikke sendt ut nok kameraer. Det samme gjelder sikkert Casio også, siden de heller ikke er de største på markedet.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke sett noen test av IXUS 700 her på akam, så ser ikke helt hva du mener med det eksempelet :). IXUS 700 og exilimz750 kom ut omtrent likt på markedet, så z750 kan da heller ikke være "gammelt"?

 

Husk til slutt at de fleste i akam.no ikke akkurat tjener penger på denne jobben, de tar av sin fritid og får litt påskjønnelse av hw.no-nettverket som takk for dette :).

Lenke til kommentar

Hej

 

Først vil jeg lige sige, at jeg synes, at det er fint, at man stiller sine spørgsmål omkring det, der undre en vedrørende, den måde vi kører akamera på. Så har vi jo en chance for at svare på det. :-)

 

Da jeg skrev mit første indlæg var det ude fra arbejdet, så det blev lidt hurtigt. Her

er et mer uddybende svar.

 

Jeg har pt gang i følgende tests:

 

1. Canon Ixus 700

2. Casion Exilim Z750

3. Sony W15.

 

Rækkefølgen er tilfældig.

 

Jeg har så samtidig bladret lidt tilbage i testede kameraer i år og kan se, vi indtil videre i år har testet kameraer fra Canon, Olympus, Fuji, Panasonic, Casio og Acer. Altså en ganske bred vifte af producenter. Nogle vil sikkert mene, at Nikon mangler, men det kommer også.

 

Acer-testen kom i stand fordi jeg fik nogle henvendelser om at teste dette kamera. Det betyder ikke, at vi altid kan efterkomme henvendelser, men jeg valgte at gøre det, fordi jeg syntes det kunne være interessant at teste et kamera fra en "ukendt" producent, og testen viste sig også at få nogle fine seer-tal.

 

Håber det bidrager lidt til at afklare nogle ting.

 

Mvh

 

Jens Hansen

Akamera.dk

Lenke til kommentar

 

Jeg har så samtidig bladret lidt tilbage i testede kameraer i år og kan se, vi indtil videre i år har testet kameraer fra Canon, Olympus, Fuji, Panasonic, Casio og Acer. Altså en ganske bred vifte af producenter. Nogle vil sikkert mene, at Nikon mangler, men det kommer også.

 

I tillegg har vi testet et Epson-kamera, og jeg er nå i gang med Ricoh Caplio R2. Det blir 8 produsenter. Sony og Nikon mangler, og det skal vi gjøre noe med.

 

vi tester kameraer etter følgende kriterier:

- Kameraer leserne etterspør

- kameraer vi synes er spennende

- kameraer som får mange klikk i prisguiden

(ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen).

 

I disse dager er vi i ferd med å hyre inn noen freelancere som skal hjelpe oss med testingen. Det betyr at vi forhåpenligvis kan teste "alt", og alle skal få test av det kameraet de er mest interessert i.

 

Vennlig hilsen

Erik

Lenke til kommentar

Dette er kanskje et lite hint om at dere burde opplyse om hvilke kamera dere har inne til test og hva som er planlagt fremover.

 

Jeg vet ikke helt om det er noe som bør ligge på forum eller som en nyhet. Ligger det som en tråd på forum har vi brukere mulighet til å komme med innspill mens testen foregår, feks. svakheter som brukere allerede har merket. Det kan kanskje hjelpe noen som planlegger et kjøp.

 

Dere gjør en fin fin jobb!

Lenke til kommentar
Jeg rekker ikkeå få den ut denne uka, så du må vente til neste uke, er jeg redd.

Uffda, jeg som tenkte jeg skulle gjøre kamera kjøp på lørdag. Drar på ferie neste uke :)

 

Men ut i fra det du vet så langt om dette kamera, vil du fraråde meg å kjøpe det? Har bl.a. lest at det er plaget med bildestøy. (ble likevel anbefalt dette kamera hos Lømorks Foto)

Endret av MortenM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...