Gå til innhold

Har jeg rett til å bytte?


Anbefalte innlegg

I går på fredag drog jeg til datakjeden for å kjøpe denne http://komplett.no/k/ki.asp?sku=104030&cks=PRL (CNet Switch 5P 10/100) men der var det utsolgt så butikk mannen drog frem en slik http://komplett.no/k/ki.asp?sku=109993&cks=PRL (SMC EZ Switch 10/100 8P). Jeg spurte han om den var like god som den andre for jeg hadde hørt gode ting om den og det lovte han så jeg kjøpte den. Men da jeg kom hjem og monterte den virket den ibegynnelsen men etter en stund slutter den å virke på grunn av den blir for varm. Og det skjer ennå og har hørt at mange klager over denne på komplett sin side.

 

Har jeg rett til å få byttet den eller få pengene mine tilbake?? For han sa at den var like god som den andre.

 

Edit: Leste her http://komplett.no/k/ki.asp?sku=109993&cks=PRL at det skyldes en feil men det er på 8 portes ville bare si ifra.

Endret av amin1710
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så vidt jeg hsker har datakjeden en 10 (eller var det 14) dagers full returrett om du har kviteringa enda, står nederst på den.

"Uåpnede varer kan byttes innen 7 dager."

 

Hvis det dreier seg om en produksjonsfeil, tar du switchen med til butikken og ber om å få testet den. Når den så er ferdig testet, får du ny på garantien, eller får byttet i en annen vare/penger tilbake. Hvis du mener selger ga deg feilaktig informasjon, kan du jo også prøve å krangle deg til å bytte på stedet, men den skal egentlig testes først.

Lenke til kommentar

Jeg kan se ut fra tilbakemeldingene på komplett at den switchen der er noe skikkelig møkk. Jeg ville tatt en utskrift av den siden og gått tilbake og bedt om å få byttet mot den andre når den kommer på lager. Hvis de ikke liker forslaget så kan du enkelt og greit si at det er en garantisak. (Bruk gjerne ganantien i stedet for reklamasjonen siden det går på produsent og ikke på datakjeden)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...