Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Worklog – Style Xbox

 

Da var det endelig min tur til å starte ett prosjekt :D Har lenge sett på flere personer som har mekka, styla og gjort Xbox`ene sine tøffe, så nå klarer jeg ikke vente lengere.

 

Hovedsakelig skal min Xbox få en ny farge, en tøffere farge som skal passe til den svarte som allerede er der. Den vil også få en del lys, da blått. Selv er jeg stor tilhenger av blått lys, en del lys dioder, og neon lys vil da bli tatt i bruk.

 

Toppen har jeg tenkt å pusse først med ett veldig fint sandpapir, så spray lakkere det. Jeg vil ta av jewelen og gjøre den gjennomsiktig, slik at lyset vil skinne igjennom, og ut av Xbox`en.

Men skriften ”xbox” skal bli der.

 

Jeg vil også ”fiffe” opp kontrollene mine litt, med lys da også.

 

Jeg kommer tilbake med oppdateringer og bilder etterhvert, loddinga får jeg gjøre på skolen der det er bedre utstyr til det enn hjemme, kanskje jeg også kommer på nye ting jeg senere kan gjøre.

 

Håper det blir bra :)

 

biiig.no

 

Oppdatering 1

Endret av biiig.no
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kverna slo meg, men nei, jeg er langt ifra en av de mest aktive på forumet, mange som er over meg, gjerne med rundt 5000 innlegg ;) har vel et snitt på 5.5 innlegg til dagen, så jeg må nok "jobbe" mer for å få så høye tall i nermeste fremtid :tease: Men uansett, så teller ikke post-counten for mye, kanskje at folk soler mer på deg, men det er ikke nødvendigvis en bra ting (feil-info, o.l.)

Lenke til kommentar

Xbox mod'er er alltid kult! :) Lys i kontrollene er jo porno da!! Masse som kan gjøres egentlig om man bare bruker fantasien..

OffTopic: sigen du begynner å ta meg igjen på innlegg nå din lille sleiping..

Og Snekker`n poster bilder i Babethread 2 døgnet, så det er vel ikke rart i at han har så mange innlegg.. :s Men det er jo til vår fordel da! :D

 

OnTopic:

Hva med noen tegninger i sketchup da? :)

Lenke til kommentar

Oppdatering 1

 

 

Gjør en liten oppdatering allerede jeg. Kommet meg litt i gang, kjøpt noen varer og pusset en del nå i kveld. Tenkte jeg kunne gjøre det mest slitsomme først og med en gang.

 

Jeg tok hvertfall av topp lokket til xbox`en, noe jeg skal behandle litt før jeg starter med det indre.

 

b.jpg

 

Først og fremst må jeg få tatt av Jewelen. Dette har jeg lest at om man bruker en hår-føner, og varmer opp under jewelen, samtidig som man prøver å bøye den litt ut fra plata, vil den til slutt gi etter. Dette var en grei måte, kanskje den eneste? Men uansett så fikk jeg den av.

Samtidig så klarte jeg å dra med meg alt limet, så dette pluss det grønne belegget måtte jeg nå skrape vekk, noe som tok litt tid.

 

Om folk senere skal prøve, så er det veldig viktig at man varmer plata slik at den blir så var at du kjenner det på toppen av jewelen.

 

Når jeg nå skulle skrape vekk limet og det grønne belegget på jewelen, brukte jeg en kniv. Jeg gjorde en litt dum avgjørelse der, med å bare bruke en kniv til å skrape av det grønne belegget. Limet må man jo bruke kniv til å få bort uansett. Jeg råder nestemann til å heller prøve noe sterk veske, slik at man lett kan få av belegget etterpå.

En del unødvendige riper ble til der ja, men jeg får håpe at det syns mindre dårlig da det skal gå ett lys gjennom den.

 

Jeg skal pusse å gnikke den senere, slik at den blir bedre, men tar det andre først.

 

Slik ser den hvertfall ut:

 

c.jpg

 

Jeg har tenkt å spraye ”X`en” sølv grå, med en spray lakk. Jeg liker spesielt ikke det ruglette ”mønsteret” det, så før jeg begynner å spraye har jeg tenkt å pusse over med ett veldig fint sandpapir (235U P240). Jeg pusset ikke så fryktelig lenge, bare slik at det gamle mønsteret ble borte.

 

Slik ble det:

 

a.jpg

 

Neste for tur nå er spraylakken. Oppdatering siden.

Endret av biiig.no
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...