Gå til innhold

Beste skjermkort under 500,-


tinsley

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Trenger et billig og bra kort til under 500 lappen mens jeg venter på ny pc. Skal ikke bruke det til noe spesielt, standard bruk som internett surfing og CS egentlig. Noen ideer?

 

Hva med å kjøpe et Radeon 9250 og softmodde det? Det funker med kort fra alle produsenter bare brikken er Radeon ikke sant?

 

Takker.

Endret av tinsley
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg vet ikke. Har bare gjort det en gang før. Det er jo derfor jeg spør, hva trodde du Hilram...? Finnes det billige kort som det går an å softmodde da? Ved hjelp av Omega drivere eller noe?

Jeg fleipa. ;) Du kan ikke "softmodde" et kort hvis ikke det i utganspunktet har blitt produsert med x antall pipelines men begrenset i software til y antall pipelines. Det billigste kortet du kan softmodde er noen tidlige utgaver av GF 6200, det kan du modde til å bli et GF 6600.

 

Et Radeon 9250 kan du ikke gjøre noe som helst med annet enn å øke hastighet på RAM/kjerne bittelittegrann. Radeon 9250 er et Radeon 9200 med 64bit minnebuss i stedenfor 128bit. Elendig kort - selv til prisen. Styr unna. Dersom du ikke kan bruke 699,- på skjermkort (GF 6200 - se hw.no prisguide) så bør du kjøpe brukt.

 

EDIT: Hva med et GeForce 4 TI 4200? Du kan få brukt fra ca. 350 til 400,-

Endret av hilram
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...