Gå til innhold

Skal kjøpe nytt kabbinett.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Særdeles prisgunstig kabinett som er "stylet" fra fabrikk. Dør i front med lys, sidevindu med 80mm vifte med blå LED. 80mm vifte i front og 120mm utblåsningsvifte bak. Innvendig er metallet rødlakkert. 400 watt power gir tilstrekkelig med strøm for de fleste.

premod = ferdig moded, no du kansje vi angre på senere, men vis du ser på en annen side så koster kabinettet 350kr...? og det er egentlig veldig billig med tankte på hva man får med... ;)

en annen farge står kansje for tur, eller kansje det er for mange blå på lageret..? hvem vet ;)

vis du ikke liker å mode utenfor kabinettet, så har du hvertfall litt plass til å gjøre det inni. men det er et "kick ass product" som 3DGameman sikkert ville ha sagt.. hvertfall til den prisen :)

120mm vifte itilleg... skulle hvert to, men det er ikke noe å grine av ;) 120mm viter bråker like mye, men blåser en god del mer...

400W psu som følger med er hvertfall ikke noe å grine av, for det som er standar er 350W...

 

EDIT: vifte og psu...

Endret av AnVli..p4
Lenke til kommentar

Nok en grov Raidmax Scropion Mod!

Regner med du ser hvor mye det ligner på originalen sin: http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=FU868WS

Om det er som Raidmax vil jeg si at det er et helt greit kabinett! Blir ganske varmt om du har mye som utgjør masse varme, og har en del upraktiske løsninger..

Er bemerkelsesverdig at du får et sånt kabinett MED en PSU med hele 400W til bare 3,5 smålapper! Tror egentlig ikke PSUen er av kvalitet og skal nesten vedde på at den er ganske ustabil. Så ikke la deg lure av det står 400W! Men om du velger å kjøpe det må du fortelle kjøre litt tester da vettu.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...