Gå til innhold

Brothers in Arms, hva syns dere? (xbox)


Anbefalte innlegg

Jeg ble litt skuffa, jeg har gjort 4-5 chapters nå, og hver eneste går ut på å la gruppa di gi deg cover, mens du går å flanker. Ikke at dette er kjedelig, for all del. Men litt variasjon skader ikke.

 

Ble litt mer gøy når jeg fikk tank med meg i gruppa da, litt mer action da, må passe på å ta ut fiendlige tanker og AT-menn.

 

 

Hva er deres mening? Blir det mer variasjon senere i spillet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare vent til du får 2 lag. Det ene gir cover mens den andre gruppa flanker ut fienden. Imens kan du ta deg en røyk. :D Pluss det blir vanskeligere etter hvert. Selve spillet går jo ut på at du ikke er "one mans army" men bruker taktikk og laget ditt som våpen. Kan godt hende det blir fort kjedeligt for folk som spiller CS eller andre spill som går ut på å springe rett ut på fienden og plaffe han ned. ;) Husk at det er ekte områder du spiller på (spillet er basert på en sann historie) så du opplever så og si det samme som skjedde for 55 år siden under II verdenskrig. :)

Lenke til kommentar

Spillet har helt klart sine sterke sider på gameplay, og det er ikke uten grunn at je ghar brukt mange timer på dette spillet. Likevel blir det rett og slett for ensformig. Litt variasjon kan da vel ikke skade. Blir rett og slett kjedelig etter bare et par runder multiplayer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...