Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Kjedelig å gjøre lekser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Jeg vet ikke om det er et tips, men det funker i allefall hvis du ikke gidder å gjøre lekser.

 

Lag en egen liten plan for uken hvor du skriver opp mandag-fredag. Sett av tid, hver eneste dag, til lekser. Det du må gjøre er å alltid følge denne planen. PC, TV og venner må komme etter at "leksetiden" din er over. "Leksetiden" kan vare i alt fra 1-3 timer, alt ettersom. Jeg har satt av 2 timer hver dag, og blir jeg ferdig før gjør jeg litt ekstra.

Lenke til kommentar

drit i lekser.. øv til prøvene..funker fett med mindre du vil inn på media og kommunikasjon eller nokke lignende vanskelig..

 

men så endte eg opp på teknisk byggfag då..

men allikavel fikk eg 4,7 i snitt på ungdomskolen og d e ikje SÅ gale.. hakkje gjort lekser siden 5. klasse.. med mindre d skulle leveres inn

Lenke til kommentar
Tror jeg hadde hatt mye lettere for å lese hvis jeg fikk det samme stoffet på dataskjermen. Mye enklere å lese derfra. :/

For min del er det motsatt, ihvertfall til tider. Synes ofte det er greit, f.eks. hvis jeg har skrevet en tekst, å skrive den ut for å notere og slikt på arket. Dessuten er det gjerne mange "forstyrrende elementer" (internett blant annet) hvis man leser på PCen.

Endret av bhsand
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
har ikke gjort lekser på 5år.. :blush:

 

går dog bare i 10 klasse, karakterene har vært det samme i alle år.

 

tar det nok desverre ikke seriøst før VGS. :)

10. klassen på ungdomskolen er ganske viktig slik som han over meg nevner. På vidregående er det karakterene som bestemme hvilken skole du kan gå på. Vidregåendeskole er ikke en menneskerett - så du er ikke garantert for å komme inn på en vidregåendeskole om karakterene dine er langt ifra bra.

 

Husker det var mange som søyt over arbeidsmengden da ja begynte på vidregående. Mange fikk litt sjokk da de kom på vidregående siden det er en helt annen måte å studere på, i motsetning til grunnskolen som er samlebånds-skole. I slutten av 10. klasse skal du også ha din første eksamen, noe du kan risikere å få på slutten av hver vårsemester på vidregående - så du må jobbe jevnt igjennom hele året på vidregående om du vil unngå å stryke i fag og måtte ta de opp senere osv.

 

Men lykke til med eksamen til våren og vidre til høsten :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...