Gå til innhold

Forumets uoffisielle gitar-tråd...


SGE7000

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Du kan lure omtrent alle tunere til å stemme riktig. Finn ut hvor mange halvtoner ned du må for å få en B osv. Stemmer i åpen C enkelt med samme tuner som deg :)

Det er mulig med tuneren min altså. Kan du forklare hvordan. Skjønner ikke noe av den flat greia jeg. Og kan like lite om noter.

 

EDIT, klarte foresten og gjøre det med den nettsida jeg fikk link til. Ble ikke like nøyaktig og det var litt klønete, men da jeg prøvde å spille Surfacing av Slipknot hørtes det sånn passe likt ut:)

Endret av andersio
Lenke til kommentar

Det må endel matte til. Når du trykker på flat får du opp b-er. Èn b er en halvtone ned, altså totalt 2.5 heltoner mulig. Så er det bare å finne ut hvor mange halvtoner ned du må på en streng for å tilsvare den noten du vil ha på strengen.

 

Du bør ha litt musikkteori for at dette skal være praktisk mulig, hvis ikke kommer du til å måtte sitte en stund, tror jeg :) Men som sagt, det er bare å regne seg fram!

Lenke til kommentar
Vel ikke noe direkte gitar-stæsj, men jeg fikk en Ukulele. :D

 

Gratulerer med Ukulele! Det er dritfett å høre på de som virkelig kan spille det. Digger å høre på "Ukulele weeps" av Jake Shimabukuro.

 

, for de som ikke har hørt den :)

 

Noen som fikk noe fint gitarstæsj til jul da?

 

Fikk ikke noe spesifikt gitar-stæsj til jul jeg heller. Men fikk da litt penger , så det blir vel ny gitar om ikke så lenge :)

Endret av ThKarlsen
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+oiasdf79

Noen her som har handlet fra Thomann.de? Jeg sitter her og blar gjennom nettsiden deres, og siden jeg egentlig er på jakt etter ny akustisk gitar så tenkte jeg at jeg kunne sjekke det ut her. Men, jeg oppdager at prisene er mye lavere enn her i Norge. Hva kommer i tillegg av avgifter ol. ? Når jeg har valgt dansk språk så legges vel dansk mva. til i prisen og den er vel også på 25%, så vil det da bare påbeløpe eventuelle fraktkostnader?

 

Her er forøvrig gitarene jeg har sett på:

http://www.thomann.de/dk/ibanez_v72ent.htm

http://www.thomann.de/dk/fender_cd140s_na.htm

http://www.thomann.de/dk/yamaha_fg_700s_nt_gloss.htm

http://www.thomann.de/dk/ibanez_aw15lg_westerngitarre.htm

Endret av Slettet+oiasdf79
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...